Van harte welkom bij de maandelijkse meditaties die door Jose zijn ingegeven. Naar aanleiding van wat José mag invoelen voor de maand maakt ze een geleide meditatie. Jose van Puur Medium (box 24) verzorgt maandelijks een op de maand afgestemde mediatie voor jou. Je kunt uiteraard ook gewoon een meditatie op je gevoel uitkiezen.

Naar aanleiding van wat José mag invoelen voor de maand maakt ze een geleide meditatie. In een geleide meditatie wordt je door middel van haar stem meegnomen in het verhaal. Het is de bedoeling dat je even lekker kan ontspannen en een moment voor jezelf creëert. Gedachten komen tot rust, moeten wordt ont-moeten en spanning mag plaats maken voor ontspanning.

Tijdens de meditatie is er aandacht voor ademhaling, je veilig voelen en liefdevol zijn, in de allereerste plaats voor jezelf. De meditatie is bedoeld als een liefdevol moment voor jezelf en werkt ter ondersteunen in je proces.
Zorg voor een fijne, rustige plek waar je ongestoord de meditatie kan volgen. Misschien vind je het fijn om wierrook aan te steken of een plaid over jezelf te leggen. Alles om een zo comfortabel mogelijke setting te creëren.  Op ieder gewenst moment van de dag kun je de door jouw gewenste meditatie starten en afluisteren. Wij wensen je vanuit een liefdevolle verbinding een fijne meditatie toe.

 

Geniet van de mediaties door Jose!