De Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten

 

Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten, zijn de bekendste tarot kaartendeks.

Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarotkaarten: Er zijn heel veel verschillende stokken tarot kaarten maar er zijn wel regels. Een stok Rider Waite® en De Aleister Crowley® tarot kaarten bestaat uit 78 kaarten. WE hebben bijvoorbeeld 22 grote arcana (arcana betekent geheim) . Dit zijn kaarten die iets vertellen over je persoonlijkheid. En er zijn 56 kleine arcana kaarten die meer zeggen over dit moment en gaan over gevoel, verstand, werk en actie. Alle grote en kleine arcana kaarten betekenen altijd hetzelfde. Alleen is het aan de maker (of de kunstenaar) van de kaarten om de symbolische betekenis in een afbeelding weer te geven.

 

Verschillende Stoks:
De bekendste stok (stok = deck) tarot kaarten is die van De Rider Waite® en minder vaak gebruikt men De Aleister Crowley® tarotkaarten. Ieder persoon zal zijn of haar eigen voorkeur geven aan een eigen deck tarot kaarten, die voor hem of haar het makkelijkste uit te leggen is. Ook spelen de afbeeldingen een rol. Onze Puur Medium Tarot-consulenten hebben geleerd de onderliggende symboliek van de tarot te begrijpen.  Zij weten vaak ook meer over de samenhang van tarot met bijvoorbeeld astrologie en numerologie. Laat voor u een tarotkaart leggen tijden een telefonisch live tarot consult en ervaar gewoon een keer wat onze Puur Medium Tarotisten voor u kunnen betekenen.

 

Tarotboeken:
Er zijn ook veel boeken te vinden over de  tarotkaarten en er zijn enorm veel verschillende soorten tarotdecks in diverse varianten in te ontdekken. Door dagelijks bijvoorbeeld een dagkaart voordeel fte trekken en deze kaart goed te bestuderen kun je ook in kleine stapjes eigen worden met de tarotkaarten.

Zou je zelf stap voor stap de tarot willen leren? Kijk dan eens hier, Mireille geeft een aantal keer per jaar op heel toegankelijke en begrijpbare wijze voor iedereen Online training op verschillende levels. Dus ook voor beginners.

 

[consulenten]