Sterrenbeeld Weegschaal – Eigenschappen en Karakter

Weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober.

 

Sterrenbeeld Weegschaal – Eigenschappen en Karakter: Het teken Weegschaal is sterk gericht op een harmonieuze omgang met de sociale omgeving. Het is het zevende teken waarmee het tweede deel van de dierenriemtekens begint. Waren de eerste zes tekens gericht op ontwikkeling van de persoonlijkheid zelf. Vanaf het teken Weegschaal wordt de aandacht gericht op de omgeving, de sociale groep en de maatschappij. Weegschaal is zo sterk op harmonie gericht dat aanpassing aan de omgeving van essentieel belang is. Het is een bevestiging om er bij te horen. Hiervoor moeten vaak compromissen worden gesloten en zal Weegschaal met tact opereren. Het gevaar bestaat  dat de Weegschaal zichzelf vergeet en niet meer voor zichzelf opkomt. Communicatie en uitwisseling zijn belangrijke behoeften.

 

Sterrenbeeld Weegschaal

Kenmerken zijn: Gericht op de buitenwereld, diplomatiek, op harmonie gericht, objectief, toegefelijk, besluiteloos, tactisch, verstandig en verstandelijk, zachtaardig, hoffelijk, conflicten vermijden, lieve vrede bewaren, twijfel, geen keuze kunnen maken.

Venus Heerser over het sterrenbeeld Weegschaal:  Harmonie Huid – Venen – Nieren, Venus staat symbool voor je waarden en normen, samen met je behoefte aan liefde. Aantrekkelijk en harmonie, Gevoelsbanden en vrede, Elegantie en erotiek, Smaak / luxe en genot / lucht, Vrouwelijkheid en zoet, Zang / snoep en dans.

Edelstenen voor Sterrenbeeld weegschaal: Aquamarijn, Jade, Lepidoliet, Rozenkwarts, Saffier & Toermalijn.
Element: lucht.
Kleuren: groen, lichtblauw en roze.

De eigenschappen van een Weegschaal kind of een kind met Maan in Weegschaal:

Een echt Weegschaal kind houdt vooral van een rustige omgeving, een omgeving wat harmonie uitademt. Als een weegschaal kind voelt date wanharmonie ontbreekt dan verlaat het Weegschaaltje lieve de situatie of omgeving.  EenWeegschaal kind zal  vooral op zoek zijn naar verbinding, harmonie en contact. Het Weegschaaltje houdt van kletsen en gezelligheid. Vooral ook dingen samen met anderen doen vindt een Weegschaal kind het allerleukste.

Weegschalen zijn vaak erg creatief en hebben een  gevoel voor kleur, expressie en een verfijnde smaak.  Creativiteit is dus zeker echt aan het Weegschaal kind besteedt.  Weegschaal in het algemeen is ook erg gericht op uiterlijk. Kleding moet bij een Weegschaal bijvoorbeeld wel op elkaar afgestemd zijn en zal een Weegschaal opvallend netjes met zijn of haar kleding zijn. Weegschalen zijn ook echt dromers, die hun fantasie volop weten te gebruiken in verschillende vormen van expressie. Laat je een Weegschaal kind volop met creatieve dingen aan de slag gaan, is een Weegschaal kind echt in zijn of haar element.

 

De maan in Weegschaal:
De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Weegschaal of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat?
Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

overzicht alle sterrenbeelden

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]