Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Ram - Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen en Karakter: Het teken Ram is het eerste dierenriemteken en zijn sfeer is analoog aan iets nieuws of het begin van iets. Er wordt gestart vanuit een enthousiast en spontaan idee waarbij niet gerealiseerd wordt wat de gevolgen kunnen zijn. Snel handelen en later pas nadenken zijn kenmerken van Ram. Niet dat Ram dit bewust doet maar door zijn ongeduld kan hij makkelijk tegen heilige huisjes aantrappen waar Ram de waarde niet direct van inziet. Het Ram-principe is het pure overlevingsprincipe van het individu en houdt nog geen rekening met anderen.

Kenmerken zijn: Iets nieuws starten, initiatief nemen, assertief,  actief, spontaan, direct, moedig, onafhankelijk, competitie, ongeduldig, egocentrisch,  van alles starten en niet afmaken, overhaastig, roekeloos, agressief, ontactisch.

Mars Heerser over het sterrenbeeld Ram Trefwoord: Drijfveren Verbranding – Gal – Spieren, Mars symboliseert driften en mannelijkheid, tezamen met thema’s rond macht en seksualiteit. Actie / energie en sport, Strijdlust en dadendrang, Competitie en oorlog, Twist / macho en vuur, Ontsteking en vijand, Jacht en mannelijkheid.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Ram: Carneool, Diamant, Granaat, Heliotroop, Hematiet, Robijn & Rode jaspis, Sardonyx.
Element: vuur.
Kleuren: rood, van knalrood tot  diep bloedrood.

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓