Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen en Karakter

Het sterrenbeeld Ram is geboren tussen 21 maart en 20 april.

 

Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen en Karakter: Het teken Ram is het eerste dierenriemteken en zijn sfeer is analoog aan iets nieuws of het begin van iets. Er wordt gestart vanuit een enthousiast en spontaan idee waarbij niet gerealiseerd wordt wat de gevolgen kunnen zijn. Snel handelen en later pas nadenken zijn kenmerken van Ram. Niet dat Ram dit bewust doet maar door zijn ongeduld kan hij makkelijk tegen heilige huisjes aantrappen waar Ram de waarde niet direct van inziet. Het Ram-principe is het pure overlevingsprincipe van het individu en houdt nog geen rekening met anderen.

 

Sterrenbeeld Ram

Kenmerken zijn: Iets nieuws starten, initiatief nemen, assertief,  actief, spontaan, direct, moedig, onafhankelijk, competitie, ongeduldig, egocentrisch,  van alles starten en niet afmaken, overhaastig, roekeloos, agressief, ontactisch.

Mars Heerser over het sterrenbeeld Ram: Trefwoord: Drijfveren Verbranding – Gal – Spieren, Mars symboliseert driften en mannelijkheid, tezamen met thema’s rond macht en seksualiteit. Actie / energie en sport, Strijdlust en dadendrang, Competitie en oorlog, Twist / macho en vuur, Ontsteking en vijand, Jacht en mannelijkheid.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Ram: Carneool, Diamant, Granaat, Heliotroop, Hematiet, Robijn & Rode jaspis, Sardonyx.
Element: vuur.
Kleuren: rood, van knalrood tot  diep bloedrood.

De eigenschappen van een Ram kind of een Kind met Maan in Ram:

Een Ram kind heeft enorm veel temperament en geniet enthaussiast en volop van alles wat er op het pad van dit kind komt. Als dit Ram kind tenminste niet van alles ontboden of ontzegt wordt. Daar houdt het Rammen kindje niet zo van. Dan gaan Rammen letterlijk DRammen. Discipline en te strakke regels werken niet erg bij een Ram kind. Het rammen kind wil gewoon het liefst zelf ontdekken en kunnen bepalen. Geduld is ook niet iets dat bij een Ram bovenaan staat. Reken er maar op dat je Ram kind regelmatig een pittige confrontatie aan zal gaan met jou of anderen in zijn of haar omgeving.

Het Ram kind kind is echter wel heel erg gevoelig voor affectie en genegenheid.  De Ram is dus op deze manier stuurbaar. Een Ram kind is in veel opzichten sterk. Zowel fysiek als mentaal en zijn vaak ook sporten aangelegd. Ze houden van bewegen, sport en spel. Dat heeft met de invloed van de planeer Mars te maken. Het komst ook vaak voor bij dit vurige tekentje dat het zomaar  veel sneller leert lopen dan bijvoorbeeld een kind van dezelfde leeftijd. Alleen spelen? Dat vind het rammetje maar niks. Wel  wil dit Rammen kind graag de dingen naar zijn of haar eigen  hand zetten. Maar alleen is ook maar alleen en met elkaar valt er veel meer avontuur te beleven! Voor het Rammen kind is het belangrijk om manieren te vinden waar het zijn of haar  energie een uitlaatklep kan geven. Denk aan sporten, bewegen, Dansen en /of  kinderyoga om innerlijk tot rust te komen.

Maan in Ram: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Ram of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat? Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]