Sterrenbeeld Leeuw – Eigenschappen en Karakter

De Leeuw is geboren tussen 23 juli en  22 augustus

Sterrenbeeld Leeuw- Eigenschappen en Karakter: Het teken Leeuw is sterk gericht op eigen ontwikkeling, plezier en creativiteit. Hierdoor heeft Leeuw bevestiging van de omgeving nodig, wat Leeuw alleen maar sterkt in zijn manifestatie. De Leeuw is joviaal en loyaal en eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn heel erg belangrijk. Leeuw kan vaak heel goed regelen en organiseren maar ook heel makkelijk de leiding nemen of krijgen. Het gevaar bestaat dan wel dat Leeuw te dominant wordt en anderen wil gaan overheersen. Scheppende of creatieve behoeften worden gebruikt om zichzelf uit te drukken.

 

Sterrenbeeld Leeuw

Kenmerken zijn: Warm en hartelijk, gul en royaal, middelpunt, creativiteit, heerszuchtig, leidinggevende capaciteiten, houdt van luxe en gemak, trots, ijdel, waardig, moedig, nobel, speels, zelfvertrouwen, organisatietalent, dramatiek, grootspraak, egocentrisch, speculatiezucht, stabiel en zelfbewust.

Zon Heerser over het sterrenbeeld Leeuw: Identiteit. Deze grote ster vormt het centrum van ons Zonnestelsel. Het Hart – Ogen – Rug – Zonnevlecht, identiteit en hoe ben je werkelijk jezelf, je levenskracht, ‘Ik’ en levensbron, leiderschapskwaliteiten en zelfvertrouwen, geest, trots en eigenwaarde. goddelijke vonk en hoogheid/innerlijke adel, man/vader en creativiteit.

Edelstenen voor Sterrenbeeld Leeuw: Barnsteen, Bergkristal, Carneool, Citrien, Diamant, Granaat, Gele jaspis, Robijn, Tijgeroog & Topaas.
Element: vuur.
Kleuren: geel en goud.

De eigenschappen van een Leeuw kind of een Kind met Maan in Leeuw:

Een Leeuwen kind straalt. Dat is best logisch als je beseft dat de huisheer van Leeuw de Zon is. De leeuw is een leider en een koning, kijk bijvoorbeeld maar naar ‘Jungle book‘  De leeuw is de koning van het dierenrijk. En wat dacht je van het koninklijk huis der Nederlanden, ook zij dragen het symbool Leeuw.  Hierdoor begrijp je vast beter waarom Leeuwen iets koninklijks uitstralen en graag in het middelpunt staan. Aandacht is iets wat een leeuwen-kind graag krijgt en ook zeker nodig heeft. Dit is omdat een Leeuw bevestiging nodig heeft. Leeuwen doen dingen voor anderen om zichzelf te bevestigen. Het is een soort goedkeuring voor hen. Maar het Leeuwen kind  zal zich ook zeker als een echte Leeuw gedragen als iets wat het kind aan het hart gaat gevaar loopt. Leeuwen kinderen hebben een gevoel voor de ‘ zwakkere’ en zullen hen dan ook vaak helpen. De positieve levenshouding houdt dit kind zeker niet voor zichzelf. Deze Koning vindt het prachtig om ook juist andere kinderen enthousiast te krijgen. Ze vinden het heerlijk om en samen met anderen kinderen  te genieten. Hoewel deze leeuwenkoning dan ook wel weer graag zijn of haar vriendjes liever voor zichzelf houdt… Wat belangrijk kan zijn om te weten is dat een Leeuwenkind soms zo zelfverzekerd  is dat het echt niet luistert naar andere meningen. De Leeuw doet veel dingen het liefst op zijn of haar manier!

Maan in Leeuw: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Leeuw of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat? Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

overzicht alle sterrenbeelden

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]