Sterrenbeeld Kreeft – Eigenschappen en Karakter

De Kreeft is geboren tussen 21 juni  en 22 juli.

Sterrenbeeld Kreeft- Eigenschappen en Karakter:
Het teken Kreeft is sterk op de emotionele binding met de buitenwereld gericht. Door deze emotionaliteit in de buitenwereld tot uitdrukking te brengen zal Kreeft zijn voelsprieten gebruiken om te bepalen of een situatie wel veilig is. Hierdoor kan Kreeft goed sferen en onbewuste ondertonen in de omgeving gewaarworden. De emotionele beleving is zo gericht op de buitenwereld zodat er een grote behoefte bestaat aan het koesteren, verzorgen en helpen van andere mensen. Zeker in de directe omgeving van het gezin of de familie zal deze behoefte sterk tot uitdrukking worden gebracht. Huiselijkheid en emotionele geborgenheid kunnen hieruit voortvloeien.

 

Sterrenbeeld Kreeft

Kenmerken zijn: Zorgzaam; beschermend; emotioneel; gevoelig; moederlijk; huiselijk; warme liefde; snel geïrriteerd; behulpzaam; verzorging; gezellig; inhalig; labiel; overbezorgd.

Maan Heerser over het sterrenbeeld Kreeft Trefwoord: Emoties, De Maan is de natuurlijke satelliet van de Aarde. Borsten – Slijmvlies – Sappen, Het symbool voor zekerheid en emotionele behoeftes, Gevoelsmatig reageren op de buitenwereld, Veiligheid en ontvankelijkheid, Aangeleerd gedrag uit de jeugd / nacht en water, Verwerking en geborgenheid, Vrouw / moeder en het volk   

Edelstenen voor Sterrenbeeld Kreeft:

Carneool, Chalcedoon, Maansteen, Opaal & Smaragd.

Element: water.
Kleuren: blauwgroen, violet en zilver

De eigenschappen van een Kreeft kind of kind met Maan in Kreeft:

Een Kreeft kind is een zeer sensitief en gevoelig wezen. Ook de maancyclus zal sterker van invloed kunnen zijn bij de Kreeft. Deze gevoeligheid kan het kreeft kind behoorlijk in de weg zitten. Dit kan het Kreeft kind ertoe aanzetten om zichzelf anders voor te doen dan hoekte kreeft kind zich daadwerkelijk voelt. Het Kreeft kind houdt onvoorwaardelijk van al zijn of haar dierbaren. Familie is dan ook enorm belangrijk voor het Kreeft kind..

Juist door het emotionele en gevoelige karakter is dit kind meestal wat kwetsbaarder..Zeker door mensen die het Kreeft kind erg dierbaar zijn kan het kind zich sneller gekwetst voelen. Omdat het Kreeft kind zo snel geraakt kan zijn, kan het humeur van dit kind ook nogal eens wisselend zijn of overkomen. Dit kan voor de omgeving van dit kind best wel eens verwarrend en ingewikkeld zijn. Het Kreeft kind verzorgt heel graag. Een eigen huisdier verzorgen en koesteren is dan ook iets wat dit kind erg goed doet. Wordt er iets of iemand wat dit Kreeft kind dierbaar is aangevallen, of voelt het Kreeft kind zichzelf aangevallen, dan kan juist dit kwetsbare Kreeft kind opeens veranderen in een soort Leeuw’ dat vanuit instinct zichzelf of de ander beschermd. Eenmaal gekwetst dan is het moeilijk om nog bij een kreeft kind binnen te komen. Ze sluiten zich dan erg af.

Maan in Kreeft: De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Kreeft of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan is staat?
Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]