Sterrenbeeld Kreeft – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Kreeft - Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Kreeft – Eigenschappen en Karakter

21 juni – 22 juli

Sterrenbeeld Kreeft- Eigenschappen en Karakter: Het teken Kreeft is sterk op de emotionele binding met de buitenwereld gericht. Door deze emotionaliteit in de buitenwereld tot uitdrukking te brengen zal Kreeft zijn voelsprieten gebruiken om te bepalen of een situatie wel veilig is. Hierdoor kan Kreeft goed sferen en onbewuste ondertonen in de omgeving gewaarworden. De emotionele beleving is zo gericht op de buitenwereld zodat er een grote behoefte bestaat aan het koesteren, verzorgen en helpen van andere mensen. Zeker in de directe omgeving van het gezin of de familie zal deze behoefte sterk tot uitdrukking worden gebracht. Huiselijkheid en emotionele geborgenheid kunnen hieruit voortvloeien.

Kenmerken zijn: Zorgzaam; beschermend; emotioneel; gevoelig; moederlijk; huiselijk; warme liefde; snel geïrriteerd; behulpzaam; verzorging; gezellig; inhalig; labiel; overbezorgd.

Maan Heerser over het sterrenbeeld Kreeft Trefwoord: Emoties De Maan is de natuurlijke satelliet van de Aarde. Borsten – Slijmvlies – Sappen, Het symbool voor zekerheid en emotionele behoeftes, Gevoelsmatig reageren op de buitenwereld, Veiligheid en ontvankelijkheid, Aangeleerd gedrag uit de jeugd / nacht en water, Verwerking en geborgenheid, Vrouw / moeder en het volk   

Edelstenen voor Sterrenbeeld Kreeft: Carneool, Chalcedoon, Maansteen, Opaal & Smaragd.
Element: water.
Kleuren: blauwgroen, violet en zilver

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓