Jeannette

OFFLINE

SPIRITUEEL COACH, MEDIUM           JEANNETTE 

Van Harte welkom bij Puur Medium® .

Mijn naam is Jeannette Dirkzwager. Ik ben spiritueel coach en medium. Je kunt bij mij terecht als je vragen hebt over de liefde, over kinderen, het werk, de financiën, een verhuizing, vragen over huisdieren of als het gaat om jouw persoonlijke (spirituele) ontwikkeling, bijvoorbeeld wat jouw talenten zijn en hoe je ze kunt inzetten. Samen kijken we waar eventuele knelpunten liggen en wat we eraan kunnen doen. Natuurlijk hoeven er niet altijd problemen te zijn om mij te raadplegen. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig. Een consult is gewoon leuk en fijn om te ontvangen.

 

Kijken waar je staat: We kijken samen naar de situatie waar je in zit, en wat de situatie over jou zegt. Wat is de verborgen boodschap nu eigenlijk die je mag ontvangen via de mensen of dieren om je heen. Soms kan hetgeen wat ik mag doorgeven confronterend zijn, echter wel heel leerzaam. Weet dat er geen oordeel is. Er is geen goed of fout. Het is! We zijn hier allemaal om te leren en een situatie dient zich aan om je dichter bij Jezelf te brengen, dus om je terug te zetten in je kracht en vertrouwen.

VAARDIGHEDEN:

  • Spiritueel Coach
  • Medium
  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Kaartlegster Engelen Tarot, Lenormand & Orakel kaarten
  • Foto reading
  • E-mail consult
  • Dierentolk
  • Reiki Master

 

SPECIALISME: Door naar jouw verhaal te luisteren en mij af te stemmen op de Aartsengelen, voel ik in op de situatie. Daarbij schrijf ik ook jouw naam op en als de vraag over een huisdier gaat, schrijf ik de naam van het dier op. Op die manier mag ik al heel veel inzichten krijgen om je verder te helpen. Het komt regelmatig voor dat men vrij emotioneel is aan het begin van een consult en dat men na het gesprek weer opgelucht kan ademhalen. Men ervaart weer ‘ruimte’. Ik oordeel niet en ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Het is mijn bedoeling om mijn medemens ‘op te tillen’.

SPECIALS: Ik schrijf regelmatig over de Aartsengelen. Wie ze zijn, wat ze doen en waarmee ze je kunnen helpen. Ik schrijf ook met behulp van de Aartsengelen de jaarprognoses voor Puur Medium. Je kan de door mij geschreven teksten lezen op de site van Puur Medium.  Daarnaast mag ik deel uit maken van het Puur Medium Screenteam. Dat houdt in dat ik in gesprek ga met de mensen die zich aanmelden, via het aanmeldingsformulier op de site van Puur Medium, om aan de slag te gaan als spiritueel consulent bij Puur Medium. Samen met de andere leden van het screenteam, kijken we of jij deel kan gaan uit maken van het team van Puur Medium. Tevens heb ik een eigen website.  Misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen. Ook heb ik de Online-training Lenormand bij Mireille gevolgd.

KARAKTER: Vriendelijk maar krachtig, betrouwbaar, loyaal, serieus, scherp, hulpvaardig en een sterk geheugen (bellers van Puur Medium vinden het vaak prettig als ik nog weet wie ze zijn en waar het laatste gesprek over ging).

Sterrenbeeld: Steenbok 
Ascendant:
Maagd

Als je mij belt: Als je mij belt, via box nr.: 16, dan stel ik me aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen. Ik schrijf jouw naam op en jouw leeftijd. Zo kan ik invoelen op jouw energie, daarnaast stem ik mij af op de Aartsengelen en maak ik gebruik van de Engelen Tarotkaarten of Orakelkaarten als extra gereedschap. Zo kunnen we nog dieper op te situatie ingaan. Als je hoofdzakelijk wilt praten om je hart te luchten dan is die mogelijkheid er ook. Zoals je wel begrijpt, mag ik niet ingaan op vragen over jouw gezondheid.

Ik hoop dat ik je snel van dienst mag zijn!

Lieve Groet,

Jeannette