Soulmate, zielsliefde, zielsverwant

Soulmate, zielsliefde, zielsverwant, wat is dat eigenlijk? Je hebt vast van deze termen gehoord? Wellicht heb je jouw zielsverwant ontmoet of denk je deze ontmoet te hebben. Veel mensen zijn op zoek naar hun soulmate. Jij ook? Je hoeft niet op zoek te gaan, je komt jouw zielsverwanten vanzelf tegen.

Soulmate, zielsliefde, zielsverwant: wat is dat eigenlijk? Je hebt vast van deze termen gehoord? Wellicht heb je jouw zielsverwant ontmoet of denk je deze ontmoet te hebben. Veel mensen zijn op zoek naar hun soulmate. Jij ook? Je hoeft niet op zoek te gaan, je komt jouw zielsverwanten vanzelf tegen.

Mensen die hun zielsverwant tegen zijn gekomen begrijpen het begrip dat je je andere helft hebt gevonden, Of de ware misschien wel. Toch is dat zeker niet altijd het geval. Vaak hebben we te maken met karmische lessen en zijn het eenmaal geen sprookjes. Vaak heb je te maken met en transformatieproces en/of innerlijk kind heling. Gaat het wel direct vanzelf dat is het evengoed een karmische verbinding maar dan hebben jullie de karma’s al opgelost en ingelost.
Waar komt eigenlijk toch het begrip soulmate en/ of zielsverwant vandaan?
Het begrip soulmate of zielsverwant komt uit het spirituele. Soulmates zijn zielen met wie je in een andere dimensie, voor je op Aarde kwam, diep verbonden was. Je andere helft of ander deel van jezelf op zielsniveau.

Kun je meer dan één soulmate hebben?
Ja, er zijn er meerderen. Je zult ze niet allemaal ontmoeten of hebben ontmoet. Een soulmate is iemand waarmee je op zielsniveau een herkenning hebt, jouw andere helft is een tweelingziel of tweelingvlam.
Wat betekenen soulmates in je leven?
Als soulmates of tweelingzielen elkaar ontmoeten voelen zij zich, of één van beiden, direct vertrouwd met de ander. Alsof je compleet bent. Dat wil niet direct vertellen dat het dan ook de ware liefde is. Dan komen we weer even terug op karma. Het is een karmische verbinding waar je iets mee op te lossen en uit te werken hebt. Je hebt iets van elkaar te leren hier op aarde.. Dat is een soort zielen afspraak.
Jullie hebben meestal een zelfde pad gelopen of een zelfde pad te lopen. Daar zit ook een stuk herkenning in. Ook is dit de magie van het universum, dat juist door jullie ontmoeting jullie op jullie pad teruggezet worden om te kunne helen. Helen gaat alleen meestal niet vanzelf. EN de herkenning en liefde is vaak zo diep en intens dat je dat niet meer kwijt wilt en het kunt verwarren met ware liefde. Vanuit jouw behoefte naar echte diep verbinding en liefde zoals je dit kende en ken top zielsniveau als ziel.
Is een relatie met een soulmate altijd direct zonder problemen?
Nee. Zielsverwanten, zielsliefdes en soulmates halen vaak wel het beste in elkaar naar boven en soms ook het slechtse omdat jullie van elkaar moeten leren. Er mogen oude stukken en oude pijnen ook verwerkt en geheeld worden, Dat kan het verwarrend en pijnlijk maken.
Pas als het bewustzijnsniveau van jullie beiden voldoende ontwikkeld is, en jullie beide op een zelfde level zitten kan er een gelijkwaardige relatie ontvouwen. Eerder niet. Wachten is ook iets wat je zeker niet moet doen. Ga door met jouw leven en als het in dit leven voor jou is weggelegd, dan gaat dat er ook van komen. Dan zal er een geweldige relatie ontstaan.
Hebben Zielsverwanten, zielsliefdes en soulmates altijd een intieme of sexuele relatie met elkaar?
Nee. Dat hoeft helemaal niet! Het kan… Het is niet zo dat Zielsverwanten, zielsliefdes en soulmates altijd van het geslacht zijn waar jij je seksueel tot aangetrokken voelt. Het kunnen bijvoorbeeld ook een ouder, een kind of vrienden zijn. Maar het kan wel dat er een intieme relatie ontstaat. Lees ook kundalinienergie-kundaliniproces.

♥ Wil jij meer weten over jouw tweelingziel, soulmate, zielsverwant of zielsliefde? ♥
Bel gerust met een van onze specialisten. Onze consulenten helpen jou graag met jouw verhaal en vraagstukken. Hieronder zie je het overzicht van de beschikbare mediums, paragnosten en kaartleggers.

[consulenten]