Angel Engelenkaarten – Medium

Angel Engelenkaarten – Medium: Engelenkaarten (Angel) worden getrokken om een boodschap van de engelen naar voren te brengen. Engelenkaarten kunnen worden getrokken tijdens een telefonisch consult met een medium. Ook is het heel fijn om zelf een set engelenkaarten te hebben en dan dagelijks een kaart te trekken. Zo kunnen engelenkaarten je helpen om in de dag een richtlijn te hebben, een focus voor je aandacht.

[consulenten]

Angel Engelenkaarten – Medium:  Angel Engelenkaarten brengen altijd een positieve boodschap, zijn bedoeld om je te helpen in de periode waarin je nu zit. Angel Engelenkaarten zijn ook heel fijn om door een medium te laten leggen dat er heel veel voeling mee heeft. Dat medium kan dan de engelenkaarten in een uitgebreide legging laten spreken, waardoor de boodschap van de engelenkaarten nog steviger kan doordringen in je leven. Als je wilt weten wat de engelen voor je in petto hebben, zijn engelenkaarten een fantastische mogelijkheid. Kijk vooral even welke van onze mediums werken met engelenkaarten. (Angel Cards)

Doreen Virtue is een bekende dame die velen Angel / Engelenkaarten – Medium en Engelenkaartendeks heeft ontworpen en ontwikkeld. Verschillende consulenten van Puur Medium Angel, werken naar hun medium schap pook met deze kaartendeks.

Zie hieronder een overzicht van alle Puur medium consulenten voor een persoonlijk telefonisch consult.

Zou je je eigen Engelenkaarten willen, kijk dan eens via de button hieronder voor verschillende engelen angel kaartendecks.
Je vind er prachtige engelenkaarten decks zowel Engelstalige angel kaarten als Nederlandse engelenkaarten.

Wil je meer weten over engelen klik dan hier. Je kunt er lezen over welke engelen e zijn en waar deze aartsengelen voor staan.