Vrouwenkring is een krachtruimte gecreëerd door vrouwelijke energie. Een plek waar vrouwen zich met elkaar en de kosmos verbinden op hartsniveau. Binnen de cirkel van vrouwen is geen hiërarchie, de stem van de vrouw is belangrijk en wordt volledig geëerd en ontvangen. Binnen de kring wordt een gezamenlijke, collectieve kracht neergezet die een helende werking in zich draagt. Elkaar steunen, creativiteit en ideeën krijgen volop de ruimte in een vrouwenkring.

 

Vrouwenkring

 

Een vrouwenkring invulling geven kan vanuit diverse thema`s .
Zo heb je bijvoorbeeld vrouwenkringen vanuit:

  • Een spitituele verbinding waarin vrouwen in cirkels samenkomen. In een heilige ruimte oefenen en ontwikkelen ze mededogen, luisteren naar elkaar en zichzelf. Door middel van een collectieve verbinding ervaren de vrouwen verdieping.
  • Vrouwen die samenkomen in diverse fasen van hun leven en op verschillende leeftijden om samen te verbinden en te groeien. De vrouw- vrouw relatie is hierin een belangrijke factor.
  • Christelijke vrouwen die door middel van bijbelstudie, samen leren en geloven en groeien in vrouwbewustzijn.
  •  Lesbische, biseksuele, queer en trans vrouwen, die samenkomen om te onder andere te praten over ouderschap,”uit de kast komen” en alles wat de vrouwen bezighoudt.

 

https://www.puurmedium.nl/

https://mireilleweetmeer.nl/