Soul Body Fusion:
Het betekent ‘Versmelting van ziel en lichaam’.
We waren ooit heel spiritueel, zonder vast lichaam. Toen kregen we een vast lichaam met zeer weinig spiritualiteit en nu kunnen we in deze Nieuwe Tijd spiritualiteit in ons lichaam, onze vaste vorm op planeet Aarde, integreren.
Je bent niet je lichaam, je gedachten, wat je hebt, wat je doet. Jij bent jouw Ziel. Dit Licht, deze Zielekracht wordt in je lichaam geintegreerd. Dan komt het ter beschikking voor je in jouw dagelijkse leven. Dan bewandel je je pad, leef je je leven, vanuit jouw zich steeds oprekkende zielenwijsheid in plaats van vanuit je beperkende ego-kracht/macht.
Het leven blijft een proces, ook het bezielde leven. Ik heb na velen gefused te hebben wel bemerkt dat er een diepgaande balans komt in de persoon die hoe dan ook het pad bewandelt, richting verlossing van datgene wat die persoon nu wel kan verlaten, door de kracht van de Ziel.
Je hoeft je leven niet te bedenken. Volg de signalen en laat je leiden door jouw Weten wat goed voor jou is.
Het proces bestaat uit drie stappen, allen nodig om de vaste verbinding van lichaam en ziel tot stand te laten komen. Dit doe ik vanuit mijn praktijk, aan de telefoon via www.puurmedium.nl op afstand. Tussen de 1e en de 2e sessie zit een week en tussen de 2e en de 3e sessie zitten twee weken.
Terug naar jeZelf.
Wie wil dat nou niet?
Voor meer informatie; www.besefinzicht.nl

bron© AnkhA @ www.besefinzicht.nl