Reiki :
Reiki is een universele levensenergie  energie die door je handen stroomt. Het is het Japanse woord voor Universele Levensenergie, ook wel “kracht van de zon” genoemd. Reiki is de kracht van al het leven, de energie van de groei in de mensen, planten en dieren. Door onze geboorte beschikken we allen over deze Reiki energie. Energie uit de kosmos.

Hoe werkt Reiki:

De Reiki beoefenaar (gever) is in staat universele levensenergie door te geven doordat hij/zij ingewijd is in Reiki. Bij de inwijding(en) wordt het centrale energiekanaal dat langs de ruggengraat loopt geopend. Vervolgens stroomt Reiki vanuit het universum door de handen, via het kruinchakra, van de gever naar de cliënt. Het is dus niet de eigen energie van de gever. De gever krijgt juist extra energie doordat Reiki tijdens de behandeling ook door zijn/haar lichaam stroomt. Het heeft een beschermende werking zodat de gever geen klachten van de ontvanger kan overnemen. Voor de ontvanger werkt dat net zo.

Wat doet Reiki- universele levensenergie: 

Reiki als universele genezende levensenergie, bevordert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Door de liefdevolle energie ervaart men na een behandeling een gevoel van blijdschap en brengt het de energiehuishouding van het lichaam in evenwicht.

Reiki Inwijdingen.

Reiki bestaat uit drie Reiki graden en iedereen kan een reiki-kanaal worden. Bij een inwijding worden de kanalen geopend, zodat de reiki-energie door het lichaam kan stromen en men zelf in staat is om een (zelf)behandeling te geven. De inwijding kan alleen worden gedaan door een Reiki Master.
Reiki I: tijdens de Reiki I inwijding leert men over de geschiedenis van Reiki en hoe Reiki toe te passen.
Reiki II: tijdens de Reiki II inwijding wordt men ingewijd in drie reiki-symbolen. De symbolen versterken de reiki-energie en men kan nu op afstand mensen, dieren of situaties Reiki sturen.
Reiki III: tijdens de Reiki III inwijding wordt men ingewijd in het Master-symbool, zodat men zelf in staat is om andere mensen in te wijden in de drie Reiki graden. Het vergt een serieuze inzet en verantwoordelijkheid om alvorens ingewijd te worden als Reiki Master.

Je kunt bij de consulenten van Puur Medium ook terecht voor een reikibehandeling. Zie daarvoor de specialisme van de consulenten in het profiel of Reiki gegeven wordt door de consulent.

*copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: ©www.puurmedium.nl)

https://www.puurmedium.nl/consulenten

Synoniemen: Universele levensenergie, De wereld, Het leven, Kracht van de zon.