Meester-getallen: of Engelengetallen. Veel mensen zien regelmatig bepaalde getallen die de Meester-getallen of Engelengetallen worden genoemd. Ze komen dan in een bepaalde periode zo vaak voor dat men zich er bewust van wordt. Onder andere Doreen Virtue heeft mooie boeken hierover geschreven.

Dit zijn boodschappen van het Universum en de Engelen om jou bewust te maken van wat er op dat moment speelt in je leven en waar je de hulp van de Engelen bij kunt gebruiken om de dingen anders te gaan doen of bijvoorbeeld een eyeopener in een bepaalde situatie.

Mensen die steeds dubbele getallen zien worden letterlijk aan-ge-sproken op hun situatie of gedrag. Een Meester is iemand die les-geeft, door-geeft, en een bepaalde wijsheid bezit. Een meester-getal zien heeft vaak te maken met de spirituele ontwikkeling waarin je op dat moment verkeert. Welke getallen de meester-getallen zijn, zijn verschillende bronnen over.

Getallen worden ook in de Numerologie uitgebreid uitgemeten en hier zijn ook verschillende uitleggen van. Doreen Virtue heeft hier over geschreven (Getallen van de Engelen) en zij werkt veel met de Engelen.

De meester-getallen zijn: 00, 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 en 99. Ook de dubbele getallen in de tijd, op de wekker of je mobiel bijvoorbeeld zijn Meester-getallen.

Zie je een bepaald getal vaak terugkomen, dan is het tijd om je bewust te worden!

 

Meer weten over dit onderwerp? vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en weet Meer! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

https://www.puurmedium.nl/consulent/jeannette

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)