Medium: Mediums zijn bijvoorbeeld de deelnemers van het programma ‘het Zesde Zintuig’ . Een medium is een woord voor een overdrager van iets of bepaalde zaken. Dit kan heel uiteenlopend zijn, maar geeft goed weer wat de betekenis is. Een spiritueel medium is iemand die als doorgeefluik werkt voor paranormale zaken en overledenen, zodat er communicatie kan plaatsvinden.

Medium en Zesde Zintuig

Het medium beschikt over het zogenaamde zesde zintuig, mediamieke vaardigheden, zoals helderzien, helder voelen, helderweten, helderruiken, helderhoren enz. Bij de parapsychologie wordt ook gesproken over paragnosten als zijnde mediums. De betekenis van de term ‘medium’ is dus niet eenduidig. Vandaar dat sommige helderzienden zich ‘paragnost’ noemen en anderen ‘medium’. Ook combinaties komen voor, zoals ‘paranormaal medium’, ‘helderziend medium’ en ‘paragnostisch medium’.

Medium is een prachtig talent wat ieder mens van nature in zwakke of sterke mate heeft en wat de meeste mensen tijdens hun jeugd al dan niet bewust onderdrukken.

Een kleine greep uit signalen die er op kunnen duiden dat je een medium bent:

  • Je herinnert je dat je als kind “bijzondere” dingen zag; overleden mensen, schaduwen of licht(flitsen)
  • Je praatte als kind met denkbeeldige vriendjes en vriendinnetjes of met engelen
  • Je verlangt vaak om naar “huis” te gaan, zelf al ben je thuis
  • Je voelt dat er iemand bij je is, als je midden in de nacht wakker wordt
  • Je weet dingen over mensen, je hebt geen idee hoe, maar je weet het

Meer weten over dit onderwerp? Lees hier meer over medium of  vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en weet Meer! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

https://mireilleweetmeer.nl/

Bij https://www.puurmedium.nl/ zitten gescreende consulenten met bijzondere mediamieke gaven voor u klaar.

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)