Leeuw sterrenbeeld

 

Leeuw:  Vast vuur; heerser: Zon

Kernwoorden: Schitteren, hartelijkheid, organisatie, middelpuntsstreven.

Je hebt veel tijd nodig in je leven om dingen te doen die je graag doet, dingen die je vreugde geven en je toelaten om uzelf uit te drukken met plezier. Een Leeuw denkt het liefst in het groot en houdt niet van dingen die te gedetailleerd en te saai zijn. Je neemt ook graag de leiding op je. Er is een ander heel belangrijk aspect in het leven van de leeuw: de liefde. De Leeuw heeft heel veel liefde en affectie nodig.

Sterrenbeeld Leeuw

Wat zijn Sterrenbeelden: Wat zijn sterrenbeelden eigenlijk? Een sterrenbeeld is eigenlijk niets meer dan een dierenriemteken. Waar de Zon in jouw geboortehoroscoop staat stond toen jij geboren bent bepaald jouw sterrenbeeld. Echter is het wel zo dat ieder sterrenbeeld teken andere eigenschappen heeft. Naast het teken waar jouw zon instaat, is het bijvoorbeeld ook interessant om te weten waar jouw maan in staat.

Het teken waar jou zon in staat zegt veel over wie jij vanuit je hart bent. Maar het teken waar je maan in staat, verteld weer veel over jouw emotionele behoeften en hoe jij emotioneel in elkaar steekt. Dan is een ascendant ook heel interessant om te weten. Dit verteld namelijk in welk teken de zon opkwam op de dag dat jij geboren bent en zegt veel over hoe jij naar buiten op anderen overkomt.

Geschiedenis van Astrologie: Astrologie is al een eeuwenoude manier van kijken naar positie van planeten en sterren op een bepaald tijdstip. De echte Astrologie is ooit begonnen in het midden oosten te Babylonië heel lang geleden. Bij Iran, Irak, Koerdistan en Turkije bij elkaar komen. De Grieken namen dit later over en dit werd de westerse astrologie, de chinezen namen het over en dit werd de Chinese astrologie, etc. Meer te weten komen over de geschiedenis van astrologie? Klik dan hier.

Wil jij persoonlijk astrologisch inzicht? Kijk dan eens bij onze Spiritueel consulenten die zijn gespecialiseerd in astrologie.