(Berg)kristal draagt een van de zuiverste en goddelijke energie in zich, en brengt uw ziel energetisch in contact met het universele licht. Het neutraliseert alle zware delen in uw aura en versterkt uw aura energie.

Om de negatieve straling van elektrische toestellen te neutraliseren legt men een ruwe kristal op het toestel met de punt van het kristal richting het noorden.

Om negatieve aardstralen om te helpen buigen kunt u bijvoorbeeld een Bergkristal onder het bed leggen, steeds met de punt in de richting van het noorden.

Om de Geest te reinigen kunt u een kleine kristal dragen met de punt van het kristal gericht naar de Aarde om overtollige energie af te voeren.

Wanneer iemand zich beter wil aarden is het aan te raden een stukje Bergkristal te dragen, maar dan met de punt van het kristal naar boven gericht om de Aarde-energie tot u te nemen.

Om uw concentratie te behouden en te versterken kunt u een stukje Bergkristal op uw bv. werkplek leggen

Bergkristal houd uw omgeving schoon en zuiver, geeft een neutraliserend en kalmerend resultaat van ieder die in de omgeving verkeerd van bergkristal, het is eigenlijk een mooi stukje ”gereedschap” in en om uw omgeving, om de zware energieën ook geen kans te geven.

 

*copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online
(tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)