Jaarhoroscoop:

Een solaar, of jaarhoroscoop wordt gemaakt op basis van je geboortehoroscoop. Het is een vorm van voorspellende astrologie.  Waarbij men een horoscoop maakt op het ogenblik dat de Zon op exact dezelfde plaats staat als bij de geboorte van de persoon. Een jaarhoroscoop is een behoefte van ons om een deel van onze geboortehoroscoop te leven.

Jaar horoscoop Solaar

Een solaarhoroscoop, zonnehoroscoop of jaarhoroscoop: is een vorm van voorspellende astrologie waarbij men een horoscoop maakt op het ogenblik dat de Zon op exact dezelfde plaats staat als bij de geboorte van de persoon. Veel mensen laten ieder jaar hun solaar berekenen, zodat zij weten waar ze rekening mee kunnen houden. 

 

Ook zakelijk laten bedrijven een solaar maken. Hier wordt vaak niet openlijk over gesproken omdat daar toch nog een soort lading op zit. En daarnaast kan zon solaar natuurlijk belangrijke kwetsbare of geheime informatie naar boven brengen.

In de jaar horoscoop nemen de actuele planeten en huizen een andere positie in zodat de astroloog de nieuwe horoscoop met de geboortehoroscoop kan vergelijken. Zodoende tracht een astroloog de tendensen voor een komend jaar te achterhalen.

Sommige astrologen houden er rekening mee dat de ‘invloed’ van de solaar reikt tot enkele maanden voor de verjaardag en tot enkele maanden na de volgende verjaardag.

 

Wil jij graag een Solar horoscoop ofwel een jaarhoroscoop? Kijk dan eens bij de consulenten of onze astrologe Irma online is.