Crowley’s tarot/Heden, Verleden & toekomst legging,
De symboliek van de bekende Aleister Crowleytarot van Aleister Crowley is  anders dan de Rider Waite tarot.
Zoals Crowley zelf  ook vertelde over zijn Toth Tarot, dat we  dat dit een afspiegeling  van de structuur van het al dat is/ universum mogen zien.
Daarmee vooral  in het bijzonder van het zonnestelsel van de Kabbala en  zoals deze gesymboliseerd wordt.

 

Verleden, heden en toekomst
De Crowley Thoth Tarot Verleden, Heden en Toekomst legging is een geheel unieke legging. Deze Crowley legging gaat op persoonlijke zaken in die momenteel ( het heden) een duidelijke rol spelen.
Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen en je zult in een crowleylegging  veel antwoorden en inzichten ontvangen die op dit moment belangrijk zijn voor jou en jouw zullen dienen in het nu en de toekomst.

Het Verleden spiegelt datgene was is geweest,  wat onbewust nog steeds eenduidelijke rol in je leven speelt,  en zelf wat je nog zou kunnen blokkeren zonder dat je je hier echt bewust van bent. Het Heden laat zien hoe je er op dit moment voor staat, of in welke energie-en en gedachten/pratronen je verkeerd.  Wat je aan bepaalde dingen zou kunnen doen, door er anders naar te kijken en de Toekomst vertelt je hoe bepaalde dingen zich voor jou kunnen gaan ontwikkelen in jouw persoonlijke levensproces op langere termijn.

 

De symbolen die Crowley’s Thoth Tarot gebruikt komen onder andere uit de Griekse, Oosterse, Egyptische,, Middeleeuwse en Christelijke tradities. Tevens word er ook gebruik gemaakt van verschillende elementen uit onder andere de Astrologie, Numerologie,, Alchemie en Kabbala.

 

*copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst is eigendom van ©Puur Medium) en mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)   

Meer weten over Tarotleggingen of een tarot of Crowley consult? Bel met een van onze Puur Medium Consulenten van ©Mireille Online!