Geïnspireerd schrijven 

Geïnspireerd schrijven: Het is schrijven of dichten, terwijl de schrijver contact maakt met zijn gidsen, hogere zelf of andere spirits. De schrijver vraagt hen te helpen of hem te inspireren. De schrijver schrijft de boodschappen op die de spirits doorgeven en zo ontstaat een verhaal, een boodschap of een gedicht. Geïnspireerd schrijven is bijna hetzelfde als automatisch schrift. Het verschil met automatisch schrift is dat de schrijver zogezegd kan worden ‘overgenomen’ door de gidsen, hogere zelf of andere spirits. (kijk bij Automatisch schrift elders in dit woordenboek)
Synonyms: schrijven, dichten, spirits, boodschap, verhaal, gidsen, automatisch schrift

Automatisch schrift: is schrijven zonder denken. Je kan dit oefenen door het volgende te doen; ontspannen gaan zitten, pen en papier klaar leggen, al dan niet een kookwekker, een kaarsje aan te steken, je goed te aarden/gronden, wierook en/of muziek aan en ‘gewoon’ te gaan schrijven. Probeer de eerste keer eens 5 minuten heel snel schrijven. De kunst is om sneller te schrijven dan je anders doet en je vooral geen zorgen te maken over wat je opschrijft.

Meer weten over Geïnspireerd schrijven ? Vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van Geïnspireerd schrijven en Automatisch schrift.
Je kunt ook een e-mailconsult aan vragen bij een consulent van Puur Medium met automatisch schrift. Dit is echt de moeite waard!

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)