Krachtdieren- Totemdieren:

Krachtdieren worden ook wel totemdieren genoemd. Deze Geboortekracht dieren of totemdieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken. Ook kun je er bepaalde krachten aan ontleden. Totemdieren of Geboortekracht dieren kunnen een gids of een helper voor je zijn en je beschermen in de spirituele wereld. Ze komen ook vaak voor in je dromen.

Totemdieren of Geboortekracht dieren kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren begrijpen. Je krijgt in jouw leven meestal met meerdere krachtdieren te maken. Je hebt jouw geboortekrachtdier, deze loopt je gehele leven met je mee en  je hebt Totemdieren of Krachtdieren die bij je zijn als je bijvoorbeeld in een moeilijke periode zit of je er hebt Totemdieren of Krachtdieren die een dagje enorm aanwezig zal zijn, die je dus continue in het echt ziet of op tv, reclameborden, boeken, etc om jou eraan te herinneren dat je niet alleen bent en waar je jouw kracht uit kunt halen. Belangrijk is dat je je wel verbind in d energie met jouw Totemdier of Krachtdier. Verdiep je in het dier, wat zijn de eigenschappen, wat heeft dit krachtdier jou te vertellen? Wat kusje van dit totemdier leren?

De westerse astrologie en de Moeder Aarde astrologie hebben dezelfde maandindeling. De Indianen werken met krachtdieren. Kenneth Meadows heeft 12 verschillende dieren gekoppeld aan de astrologische dierenriemtekens. Je geboortekrachtdier komt er dan als volgt uit te zien

 

Sterrenbeeld & Krachtdieren

  DIERENRIEM:

DATUM: KRACHTDIER:
Ram 21mrt – 20apr Valk
Stier 21apr – 21mei Bever
Tweelingen 22mei – 21jun Edelhert
Kreeft 22jun – 21jul Specht
Leeuw 22jul – 22aug Zalm
Maagd 23aug – 23sep Bruine Beer
Weegschaal 24sep – 23okt Kraai
Schorpioen 24okt – 22nov Slang
Boogschutter 23nov – 21dec Uil
Steenbok 22dec – 20jan Sneeuwgans
Waterman 21jan – 18feb Otter
Vissen 19feb – 20mrt Wolf

 

Geboorte & Krachtdieren

Valk: 21 maart –tot 20 april. Een valk staat voor boodschapper, scherpe waarnemer, contact met andere werelden, nieuwsgierigheid, belangstelling, genieten, en vasthoudend.

Bever: 21 april tot 21 mei. Een bever staat voor vorm geven en samenwerking harde werker, het gezin,actie.

Hert: 22 mei tot 21 juni. Hert staat voor zachtheid, vriendelijk, camouflage, onschuld, gevoel, liefde, en gratie.

Specht: 22 juni tot 22 juli. Specht staat voor toverkracht, ritme van het leven, doorzettingsvermogen, onderscheidingsvermogen, en bewustwording.

Zalm: 22 juli tot 22 augustus. Zalm staat voor vastberadenheid, verandering, warmhartig, zelfvertrouwen, creatief, en trots.

Beer: 23 augustus tot 23 september. Beer staat voor kracht, bescherming en betrouwbaarheid, winterslaap en verbondenheid met het onderbewustzijn, moederschap en vertrouwd.

Kraai: 24 september tot 23 oktober. Kraai staat voor raad en waarschuwing, wijsheid, magie, en beschermer van de heilige wetten.

Slang: 24 oktober tot 22 november.Slang staat voor :wedergeboorte, geneeskunde, de flow van het leven, mysterie en kracht, transformatie en metamorfose.

Uil: 23 november tot 21 december. Uil staat voor stille wijsheid, schaduw, vooruitziende blik, symbool van de nacht en de maan.

Gans: 22 december tot 20 januari. Gans staat voor waakzaam en alert, reizen, teamspirit, brenger van goed nieuws, kennis, fantasierijk en sprookjes.

Otter: 21 januari tot  18 februari. Otter staat voor samenwerking, nieuwsgierigheid, plezier en speelsheid, zucht naar kennis en onvoorwaardelijke liefde.

Wolf: 19 februari tot 20 maart. Wolf staat voor leraar en kennis overbrengen, aardse wijsheid, bescherming, rituelen, loyaliteit en geest, en sterke familieband.

 

 

Meer weten over dit onderwerp?  vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

Copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: ©www.puurmedium.nl)