Geboortehoroscoop

Geboortehoroscoop: geeft een karakter beschrijving. Deze beschrijving is heel persoonlijk en geeft weer hoe de planeten stonden toen jij geboren werd. Aan de hand van je geboortedatum, plaats en de tijd van geboren worden, wordt een duiding gemaakt. De geboortehoroscoop is een weergave van jouw persoonlijke eigenschappen, je karakter en je beperkingen. Je geboortehoroscoop blijft heel je leven geldig. Je kunt een geboortehoroscoop laten maken door een erkende astrolo(o)g(e).

Bij het maken van een geboortehoroscoop kijk je niet alleen naar de plek van de zon, maar ook naar die van de maan en planeten zoals Mercurius, Venus, Mars. Elke positie maakt iets anders duidelijk over jouw en je karakter Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel simpel: Jouw geboortehoroscoop is een soort screenshot, karakterbescrijving van de hemel, gemaakt op het moment dat jij werd geboren. Daarin staan de zon, de maan en de planeten. Het middelpunt ben jij, op aarde, in je eigen geboorteplaats.

 

geboorte horoscoop

Vrije wil

Wat iemand met de analyse van zijn geboortehoroscoop doet hangt volledig af van de eigen persoonlijkheid en de keuzes die een individu zelf maakt. Toch dragen astrologen een grote verantwoordelijkheid. Dit probleem stelt zich in onze tijd mogelijk minder, doordat astrologen hun opleiding soms combineren met een studie in psychologie.

De moderne westerse psychologisch georiënteerde astrologie kent helemaal geen fatalisme.Met andere woorden is het fatalisme het geloof dat elke handeling en elke daad in het leven van de mens al bepaald is door het lot en dus al op voorhand vastligt.  Reeds op het einde van de middeleeuwen erkenden vele astrologen de vrije wil van de mens.

 

Synonyms: horoscoop, astrologie, geboorte, planeten, karakter

 

Zie ook: maandprognoses

 

Meer weten over jouw geboortehoroscoop? Vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van astrologie.

https://www.puurmedium.nl/consulent/simone-astrologe

Hoe jij je ascedant berekent legt Mireille in onderstaande video uit:

https://www.youtube.com/watch?v=ruxYnI40c7c

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)