Foto reading

Foto reading: letterlijk foto lezen. Men gaat met een foto van een al dan niet overleden persoon naar een medium en die zal de foto ‘lezen’. Het is ook mogelijk een foto van een (huis)dier, een huis of een situatie te lezen. Ieder medium kan dit op een andere wijze doen. Sommigen houden de foto vast en voelen, sommigen kijken naar de foto of allebei. Het medium krijgt informatie over datgene wat op de foto staat en/of er mee te maken heeft en zal dat aan u doorgeven.

Synonyms: foto lezen, intuitie, medium, reading

 

Wil je graag een foto-reading via een telefonisch consult? Via het via deze link het foto verzend-formulier kun jij een foto uploaden en doorsturen naar de door jou gewenste consulent.

Let op! Voor een foto van iemand anders dien je toestemming te hebben!

Hoe werkt het:

Upload de foto via het onderstaand formulier en Kies de juiste consulent! Zodra je op verzonden hebt geklikt ontvangt de consulent binnen 2 minuten jouw foto en kun je de consulent bellen.

Wat kost een foto-reading:

Het toevoegen van een foto is een gratis service! Er komen geen extra kosten bij buiten het gebruik van het 0909-93 83 nummer (€ 0.90 p.m) of je belt goedkoper via ons credit systeem.

Let op! De foto wordt direct na het telefonische consult door de consulent uit zijn/haar systeem verwijderd! De foto wordt maximaal 5 werkdagen bewaard door een consulent voor een telefonisch consult.

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)