Engelentherapie

Engelentherapie: Engelentherapie is een onconfessionele, spirituele helingmethode die het werken met beschermengelen en aartsengelen inhoudt. Op deze manier wordt ieder aspect van het leven geheeld en in harmonie gebracht. Engelentherapie helpt je ook om de goddelijke leiding van de engelen duidelijker te ontvangen. Wanneer we ons openstellen voor de engelen, worden we vrediger en rustiger.

Synonyms: therapie, rust, vrede

Engelen –  Zeer liefdevolle, onsterfelijke geestelijke wezens van puur bewustzijn. Ze worden niet worden gehinderd door tijd en ruimte. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan. Zij komen in verschillende religies voor. Er zijn ook Aartsengelen. De meest bekende zijn Gabriel, Michael, Rafael en Uriël. Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel, engel, angel (astro angels) we te maken hebben. Ook heeft men een ‘beschermengeltje op zijn/haar schouder”. Dit wordt gezegd als iemand ontsnapt aan bijvoorbeeld een auto-ongeluk. Zie ook Aartsengelen en Beschermengelen. 
 Synonyms: Engelen, angels, aartsengelen, beschermengelen

 

Meer weten over Engelentherapie? Vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van.

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)