Engelenkaartenlegging:


Een engelenkaartlegging is een legging waarin de kaartlegster aan het begin van het consult contact maakt met de engelen. De kaarten die de kaartlegster dan legt sluiten precies aan op de vraag die jij hebt. Bijvoorbeeld: jij vraagt  informatie over een verhuizing. Dan zou de kaartlegger de kaart ‘Celeste’ bijvoorbeeld kunnen trekken. Deze kaart zou betekenen  dat er een gelukkige verandering zal plaatsvinden, naar een nieuw huis of een nieuwe werkplek of werk gerelateerde situatie.

Engelen kaarten engelenkaartlegging

Deze kaart is dan  de voorbode van positieve nieuwe energie, nieuwe baan of nieuw huis.

Engelen energie is een zachte, zuivere en liefdevolle energie dat komt ook altijd in de legging weer naar voren.

Er zijn heel veel verschillende engelenkaarten waar je een engelenkaartlegging mee kunt leggen. Je kunt ook engelenkaarten samen met andere kaarten combineren om een nog complete inzicht te krijgen in bepaalde situaties.

Je kunt zelf ook dagelijks een boodschap van de engelen vragen met je eigen engelenkaarten. Kies dagelijks een engelenkaart op je gevoel of kies er meerdere.

Wil je graag een engelenkaartenlegging? Kijk bij  de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is en vraag om een engelenkaartenlegging.

 

copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: ©www.puurmedium.nl)