Engelenkaarten

Engelenkaarten: Orakelkaarten over engelen. Het zijn kaarten die met de energie van de Engelen werken. Je kunt zo niet alleen in contact komen met de engelen en gidsen maar Engelen kunnen je helpen met keuzes te maken in je dagelijkse leven. En wel op elk denkbaar gebied. Er zijn diverse Engelenkaarten verkrijgbaar in spirituele winkels of webshops.

Ze brengen altijd een positieve boodschap, zijn bedoeld om je te helpen in de periode waarin je nu zit. Ze zijn ook heel fijn om door een medium te laten leggen die er heel veel voeling mee heeft. Hierdoor kan de boodschap van de kaarten nog steviger doordringen in je leven. Als je wilt weten wat de engelen voor je in petto hebben, zijn deze kaarten bovendien een fantastische mogelijkheid. Kijk vooral even welke van onze mediums werken met kaarten van de engelen. (Angel Cards)

Boodschappen van de engelen

Om een boodschap van de engelen naar voren te brengen worden de kaarten (Angel) getrokken. De kaarten kunnen worden getrokken door een medium tijdens een telefonisch consult.Ook is het heel fijn om zelf een set engelenkaarten te hebben en dan dagelijks een kaart te trekken. Zo kunnen de kaarten je onder andere  helpen om een richtlijn te hebben en daarnaast zijn ze een focus voor je aandacht.

Doreen Virtue is een bekende dame die velen Angel / Engelenkaarten – Medium en Engelenkaartendeks heeft ontworpen en ontwikkeld. Verschillende consulenten van Puur Medium werken naar hun medium schap pook met deze kaartendeks.
Synonyms: orakelkaarten, engelenkaarten, keuzes maken

 

Meer weten over verschillende engelenkaarten en kaartedecks of een kaartlegging met engelenkaarten? Vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van.

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)