Engelen

Engelen : Zeer liefdevolle, onsterfelijke geestelijke wezens van puur bewustzijn. Ze worden niet worden gehinderd door tijd en ruimte. Daarom kunnen ze ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan. Zij komen in verschillende religies voor. Er zijn ook Aartsengelen. De meest bekende zijn Gabriel, Michael, Rafael en Uriël. Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel, engel, angel (astro angels) we te maken hebben. Ook heeft men een ‘beschermengeltje op zijn/haar schouder”. Dit wordt gezegd als iemand ontsnapt aan bijvoorbeeld een auto-ongeluk. Zie ook Aartsengelen en Beschermengelen.

Communiceren met engelen

Ieder mens zou al voor zijn geboorte een beschermengel hebben. Een engel die altijd bij je is, gebonden aan je eigen vrije wil. Je moet duidelijk vragen wat je wilt, maar engelen begrijpen ook je indirecte vragen. Als je een sterk verlangen in je hart met je meedraagt naar hulp van ‘boven’, misschien zelfs onbewust, dan pikken zij het wel op. ‘Maar hoe specifieker en duidelijker jij het vraagt, des te beter de engelen jouw wens kunnen vervullen‘

 

 

Synonyms: Engelen, angels, aartsengelen, beschermengelen

 

Engelentherapie –  Engelentherapie is een onconfessionele, spirituele helingmethode die het werken met beschermengelen en aartsengelen inhoudt. Ieder aspect van het leven wordt geheeld en in harmonie gebracht. 

Meer weten over engelen of engelen therapie? vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van.

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)