Energieveld

Energieveld: Alles wat leeft heeft een energieveld. Wij bestaan immers niet alleen uit materie en de energie strekt zich altijd een stukje uit buiten je fysieke buitenkant (als je lichaamswarmte). Zo’n veld wordt vaak ‘aura’ genoemd. Gevoelsmatig weten we allemaal dat we dat hebben, we vinden bijvoorbeeld een bepaalde afstand tussen ons en een ander nodig om ons fijn te voelen. Als iemand in jouw energieveld komt, kunnen we echt het gevoel hebben dat we ons territorium moeten verdedigen. De energiestromen vinden plaats tussen de energievelden. Energievelden van mensen komen soms samen. Als je samen iets doet, bijvoorbeeld elkaar omhelzen of knuffelen. Kleine kinderen zijn bijvoorbeeld één met hun ouders.

De grootte van je energieveld is afhankelijk van je eigen aura en krachtveld maar het is ook voor een deel aangeboren. Als je een van nature een sterk energieveld hebt, heb je vaak te maken met 2 soorten reacties: Die van mensen die op jouw energie willen meeliften (de plakkers en zuigers) en de mensen die hun hakken in het zand zetten en je je fel bestrijden (verdedigers). Beide kosten je energie maar als je bewust bent dat dit speelt, voel je je misschien minder persoonlijk gekwetst door het gedrag van deze mensen.

Synonyms: energie, aura, krachtveld

 

Meer weten over joue energieveld? Vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van.

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)