Doelstelling

Doelstelling: De Spirituele doelstelling van Mireille & Collega’s in onze spirituele functie vanuit Puur Medium is een ieder die ons benadert te helpen vanuit puurheid. In de puurheid van de ander en de puurheid die jij bent in jouw natuurlijke en pure zijn. Of het nu om een relatie vraag gaat of dat je het niet meer weet in de liefde.Je kan  een pijnpunt/een ervaring hebben waar je je vinger niet op kunt leggen. Heb je vragen over je (nieuwetijds-)kind(eren) of over je eigen spiritualiteit. Misschien zijn er issues op de werkvloer. Wens je een karakter analyse voor je bedrijf in een sollicitatieprocedure. Heb je vragen over tweelingzielen, zielsverwanten en andere connecties. Voel je vooral welkom en veilig!

Jij bent Puur en jij verdient een oprecht, eerlijk en puur consult! Zodat je daadwerkelijk gediend wordt door hetgene dat we jou mogen aanreiken. We gaan graag samen met jou op zoek. Op zoek naar jouw talenten, alswel jouw puurheid en we willen je graag stimuleren, te gaan staan, te zijn in de puurheid. Wij veroordelen niet! We kijken graag de diepte in, gaan graag met je mee. Samen met jouw om te voelen, waar te nemen waar je knelpunten kunnen zitten. Als jij die even niet meer ziet en ook niet meer weet. Wij willen je in onze consulten graag voeden in positiviteit en je helpen je doelen te bereiken door te groeien in je authenticiteit.

Negativiteit helpt niemand om te groeien.

Negativiteit willen wij niet voeden en zullen je daar ook inzichten in geven. Van negatieve voeding kun jij niet groeien, daarin kunnen wij jou niet dienen, wel in het geven van antwoorden en spirituele inzichten. Die inzichten geven uitzicht op de weg die jij wilt bewandelen en zo ook op de paden en zijpaden die jij wel of niet gaat verkiezen. Wij zijn er voor jou. Mireille & Collega’s zijn er voor jou. Voor jouw spirituele zijn, voor jouw doel op aarde, welk doel dat ook moge zijn. Weet dat er meer is wat betreft jouw zielsbestemming op aarde, vanaf de dag dat jij door De Poort ging om jouw spirituele ervaring als mens op te doen op deze aarde, zodat jouw ziel meer weet en zich zal vullen met ervaringen, emoties, wijsheden en meer.

 

https://www.puurmedium.nl/consulenten

Synonyms: doelstelling, puur, authenticiteit, spiritualiteit, vragen, positiviteit