Dierentolk: een dierentolk, dieren medium of dierenfluisteraar krijgt informatie binnen in gedachten en gevoelens of beelden van dieren. De dierenfluisteraar maakt telepathisch contact met uw dier.

 

Het is een intuïtieve vorm van communicatie. Met een open hart en op ziels-niveau vindt deze communicatie plaats.
Als u iets merkt in het gedrag van u dier wat u niet kunt plaatsen, wat u niet prettig vind en als vervelend ervaart, kunt u raad vragen bij een dierenfluisteraar. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn als een dier een ziekte onder de leden heeft die niet zo gezien of bemerkt kan worden. Of als u uw dier beter wilt begrijpen. Dieren reageren op de dierenfluisteraar via hun instinct en geven zo aan wat er aan scheelt.

 

Een dierenfluisteraar, of medium voor dieren is een medium die communiceert met dieren. Een dierenfluisteraar kan invoelen waar het dier mee worsteld, wat een probleem is in de huiselijk kring, en gedrag achterhalen waarom het dier zich op een bepaalde manier gedraagd. Een dierenfluisteraar, kan bekijken of het dier trauma’s heeft, of waarom het dier zich zo “vreemd”gedraagd. Een dierenfluisteraar zal jou ook wijzen op hoe jij anders met je dier kunt omgaan en tips geven om de situatie met je huisdier bijvoorbeeld te verbeteren. Puur Medium heeft verschullende dierenfluisteraars die je kunt raadpelgen over al je (huis)dieren

Een dierentolk is iemand die met dieren communiceert of praat is in staat om bepaalde telepathische gedachten op te vangen in de vorm van beelden, geluid, geur, voelen, zien, horen en het weten en kan deze als “Dierentolk” zo vertalen dat het voor u begrijpbaar is.

Telepathisch communiceren met dieren betekent: informatie kunnen uitwisselen zonder woorden te gebruiken of fysieke aanwijzingen (lichaamstaal) te krijgen.
Een dierentolk ontvangt informatie in de vorm van beelden, woorden, gevoelens,  fysieke ervaringen of gewoon door ‘weten’. Telepathie is niet gebonden aan afstand en is doorgaans erg accuraat.  Ervaring is hierbij de beste leermeester. Iedereen bezit deze gave en vaak is het een kwestie van opnieuw ontdekken.

De meest voorkomende redenen waarbij een Dierenfluisteraar of Dierentolk wordt ingeschakeld:

  • Gedragsproblemen als onzindelijkheid, agressiviteit, schuwheid, lusteloosheid
  • Meer kennis van de ‘geschiedenis’ van het dier (eerdere eigenaars/ ervaringen)
  • Bij (ernstige of onverklaarbare) ziekte  of aandoeningen
  • Eetstoornissen
  • Huidklachten
  • Gesprek met overleden (huis) dier
  • Bij euthanasie (is het dier eraan toe?)
  • Bij het verdwijnen van dieren

 

Vaak na een consult van een dierenmedium weet je meer, en worden veel gedragsproblemen met het dier opgelost!

 

Wel is het meestal noodzakelijk om een foto van je (huis) dier te mailen via het foto verzendformulier.
Als je de foto voor de fotoreading verzonden hebt naar de dierenfluisteraar van jou keuze, kun je het dierenmedium via onze hulp en consultlijn benaderen. Let er wel op dat je een dierenmedium  selecteerd en of het ook echt  om een dierenfluisteraar gaat. Niet alle Puur Mediums zijn ookdierenfluisteraars. Het communiceren met dieren is een specialiteit en een talent appart. In de profielen van onze Puur live Mediums, kun je direct zien welke onderwerpen zij behandelen en wat voor soort mediums, spiritueel raadgevers en live paragnosten het zijn. Je kunt er ook voor kiezen een dierenmedium te raadplegen via een e-mailconsult. 

Synonyms: dieren, fluisteraar, raadvragen, dierentolk