Contract/Zielsafspraak: 

Contract /Zielsafspraak is een afspraak die u in de ‘zielenwereld in de andere dimensie al met elkaar heeft gemaakt. Door over te gaan naar de aarde en de dimensie die aarde heeft kan ons bewustzijn dit zich niet rationeel herinneren. Onze ziel kan dat wel als we diep genoeg zuiver kunnen en durven voelen.

Een contract/zielsafspraak heeft de bedoeling dat men elkaar op aarde tegenkomt. Dit met doel om samen te groeien en leermomenten te beleven. Hierdoor kan men op zielsniveau groeien. In de praktijk is het  waarneembaar omdat er iets getriggert wordt wat mag helen.

Foto Outlander: Bol.com

Onbewuste herkenning bij Contract/Zielsafspraak

Een zielenovereenkomst is een wisselwerking. Beide zielen leren, ervaren en worden aangeraakt op de benodigde wijze,allereerst om te leren waarvoor we hier zijn. Voor onze persoonlijke zielsontwikkeling, het collectieve en de ontwikkeling en de evolutie voor de collectieve eenheid. Vaak herkent men elkaar onbewust. Iemand komt je dan bekend voor doordat je intens het gevoel hebt iemand te kennen te herkennen.

Mens en Dier:

Dieren zijn bereid ons te helpen helen en evolueren. Op hun beurt willen dieren ook helen en evolueren. Jouw ziel en de ziel van jouw hond, kat of ander dier, hebben van tevoren afgesproken wat zij willen oplossen in dit leven. Hoe dichter je emotioneel bij een dier staat, hoe meer zielscontracten er actief zijn voor wederzijdse groei en transformatie.

Meer weten over dit onderwerp?  vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

 https://www.puurmedium.nl/consulenten

https://mireilleweetmeer.nl/meer-over-mireille/

copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: ©www.puurmedium.nl)