Blokkade – Blokkades

Blokkade – Blokkades: kunnen gedurende je leven, al vanaf kleins af aan, ontstaan in jezelf. Dit zijn vaak emotionele, geestelijke, energetische en psychische blokkades. Door een voor jou heftige gebeurtenis kan er een trauma ontstaan omdat je de emoties die die gebeurtenis oproepen niet goed hebt verwerkt. Emotionele blokkades zijn meestal heel goed te hanteren in het dagelijks leven en je hoeft er geen last van te hebben. Tot op een zeker moment het te veel is of dat er lichamelijke klachten ontstaan. Lichamelijke klachten zijn altijd onverwerkte emoties. Zolang er op dat gebied niks gebeurt, er wordt niks mee gedaan, dan zullen de klachten altijd terugkomen. Net zolang tot er met behulp van bijvoorbeeld een coach, counselor of therapeut blokkades worden opgeruimd.

 

– Synonyms: Blokkade, iets wat afgesloten is, geblokkeerd zijn

Ben jij geblokkeerd? Of heb jij het idee dat je geblokkeerd bent? Loop daar niet langer mee rond en vraag hulp aan één van onze Puur Medium Consulenten. Of ga naar een therapeut bij jou in de buurt die hier in gespecialiceerd is.

 

Puu Medium consulent die je verder kan helpen; https://www.puurmedium.nl/consulent/lis-paragnost

*copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille  Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)