Bezeten

Bezeten: Bezeten zijn, worden overgenomen door. Iets of iemand heeft bezit van je geest genomen. Iets of iemand heeft macht over je wilt en denken gekregen. Je bent jezelf niet meer, je handelt en denkt niet meer zoals jezelf, het is net of iemand anders jouw stuurt en dingen laat doen en zeggen die niet van jou zijn. Soms zonder dat de persoon dit zelf direct door heeft. Door een goede aarding en eventueel het schoonmaken op spirituele wijze kan dit worden opgelost. Ook de Bijbel, koran en andere heilige geschriften “beschermen” voor het kwaad en worden ingezet om je ervan te verlossen.

Bezeten

 

Wees alert aan wie je hulp vraagt

Vaak door veelvuldig of een hoog alcohol – of drugs/medicatie gebruik, ontstaan er ruimtes in het systeem en onze aura.  Er komen gaten in onze aura. Ook door een traumatische gebeurtenis kan voorkomen dat je ineens een  energetische een lifter bij je hebt.
Vaak heb je dit pas veel later door, door de shock of het handelen van jezelf dat je niet als jezelf zijn herkent. Ga niet met iedereen in zee om je te laten reinigen, laat je niets wijs maken over reinigingen, entiteiten en rituelen. Vraag  Mireille of een collega of zij je willen controleren en laat je eventueel doorverwijzen naar een specialist. Er zijn veel charlatans die zich voordoen als een vloekendokter of cleaner en vragen daar idiote bedragen voor. Trap daar niet in.

Zij weten vaak helemaal niet waar zij mee bezig zijn. En zij hebben al helemaal geen verantwoordelijkheidsgevoel, denken niet aan de gevolgen die uitspraken of handelingen kunnen hebben. Of er worden grove bedragen gevraagd  voor zelfverrijking zonder een behandeling te laten plaatsvinden, etc. Dit moet serieus behandelt worden om er van af te komen.

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)
– Synonyms: Doldriftig, Dwaas, Duivels, Laaiend, Maniakaal, Razend, Rabiaat, Stapelgek, Verwoed, Waanzinnig