Beschermen, bescherming hiermee wordt onder andere bedoeld: Er zo goed mogelijk voor zorgen dat er niets verkeerds gebeurt. Afdekken van iets- Behoeden voor of bijvoorbeeld Beveiligen.
Spiritueel kun je aan je Gidsen, Meesters, Begeleiders aan God, de Bron, Moeder Aarde

en /of de Engelen vragen om je te beschermen tegen negatieve energieën en onheil. Nummiet, Labradoriet en Tijgeroog zijn bijvoorbeeld edelstenen die bescherming bieden.Je kan jezelf ook beschermen door middel van een visualisatie. Een roos om je heen zetten of een cocon van licht kunnen je beschermen tegen negatieve energieën.

Mensen zijn vanuit de oudheid al bezig met bescherming en zicht te beschermen tegen ‘kwade’ geesten of onheil en hebben daarvoor altijd verschillende dingen voor gedaan. Een bepaald voorwerp bij zich gedragen, een soort van offer brengen, een ritueel doen met speciale gebeurtenissen. Je kunt jezelf beschermen tegen van alles door goed naar je gevoel te luisteren, goed geaard te zijn, een edelsteen bij je te dragen of een ander voorwerp. Een wierook te branden om een ruimte te reinigen en negatieve energieën te verdrijven. Er bestaan heel veel manieren om je zelf te beschermen tegen wat dan ook.

 

Meer tips kun je uiteraard vragen aan onze consulenten. Zij hebben veel ervaring met deze zaken en helpen je er graag bij.
– Synonyms: beschermen, bescherming tegen negatieve emoties van anderen of onheil, rituelen, aarden