Begeleider/Levensbegeleider – Gids

Begeleider/Levensbegeleider – Gids: Een gids of begeleider heeft iedereen wel eens van gehoord, maar wat is een gids en begeleider, een levenbegeleider, is de energie en Gids die jou door het leven heen leidt,die jouw signalen geeft, die jou beschermt. Iedereen heeft een gids of meerdere gidsen, ook iedereen heeft een ‘hoofd’ gids. Dit is een “vaste” gids, die we ook wel levensbegeleider noemen.

Deze levensbegeleider heeft de taak jou bij te staan, te sturen, op dingen te wijzen,door signalen af te geven, door jouw te begeleiden, te beschermen en jou te begeleiden in jouw aarde leven.


Die gids wordt je hoofdgids genoemd. Gidsen worden altijd bijgestaan door andere gidsen. Deze gidsen zijn tijdelijk bij je. Een overleden dierbare kan een tijdelijke gids zijn. Het hangt af van de fase waarin jij je bevindt op dat moment welke tijdelijke gids je hebt. Sommigen kunnen dus meerdere levensjaren bij je zijn en andere gidsen alleen voor een bepaalde situatie of thema wat op dat moment speelt. Gidsen die altijd al bij je zijn ken je in het dagelijkse leven hier op aarde niet persoonlijk. De gids kan wel een god of godin uit de Oudheid zijn of een aartsengel of misschien wel iemand uit het verre verleden zoals bijvoorbeeld Mozart of Nostradamus.

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)
– Synonyms: Chaperon, Coach, Gids, Leidsman, Mentor, Metgezel, Buddy, Beroep, Cavalier, Gezel, Helper, Tutor