Begeleider/Levensbegeleider

Iedereen heeft een begeleider/levensbegeleider, gids of meerdere gidsen, ook iedereen heeft een ‘hoofd’ gids. Deze levensbegeleider heeft de taak jou bij te staan, te beschermen en jou te begeleiden in jouw aarde leven. Je kunt zelf ook contact leggende je eigen gidsen en levensgeleiders door middel van afstemming. Vaak heb je al contact zonder dat je daar bewust van bent. De stem in je gedachten, de ingevende stem die je waarschuwt of je bij je verstand doet houden. Soms lijkt het dat je een zacht briesje langs je gezicht denkt te voelen of een zachte aai over je wang bijvoorbeeld en denk je dat je dat inbeeld.

 

Engelen als Begeleiders/ Levensbegeleiders

Engelen zijn er om je te begeleiden. Ze zijn er altijd voor je, maar je kan ze niet altijd waarnemen. Het doel van een engel is om jou te helpen op je levenspad, zodat je je levensdoel kan vervullen. Ze beschermen je, geven je moed en sturen je liefde.
Engelen kunnen je adviseren, inzichten geven, energie geven, beschermen en nog veel meer. Het zijn dan ook hele fijne energieën om mee samen te werken. Het allerbelangrijkste om over de engelen te weten is dat ze er altijd voor je zijn.

 

Meer weten over dit onderwerp?  vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

 https://www.puurmedium.nl/consulenten

copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: ©www.puurmedium.nl)