Astrologie:

Wat is Astrologie? Dat is al een eeuwenoude en wereldwijde manier van kijken naar de positie van planeten en sterren op een bepaald tijdstip. Met de Astrologische werkwijze wordt een methode gebruikt om jouw geboortehoroscoop de duiden en sterrenbeeld te beschrijven. Ervan uitgaande dat alles in het universum samenhangt en verbinding met elkaar maakt. Het leven en alle gebeurtenissen op moeder aarde worden beïnvloed door bewegingen in het heelal. Alles heeft zijn eigen energievorm en reageert op elkaar. Vanuit het astrologische  gaat men ervan uit dat planeten en sterren hebben een eigen energievorm en een eigen uitwerking op het universum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de invloed van Maan op de getijden eb en vloed.

Waar is dit ontstaan?
Astrologie
is ontstaan in het midden oosten. Toen daar de Grieken kwamen  ontstond de westerse astrologie en toen de Chinezen astrologie ontdekte in het midden oosten ontstond de Chinese astrologie.

 

Geboortehoroscoop:
Jouw geboortegegevens zijn noodzakelijk om jouw geboortehoroscoop te kunnen bereken. Deze gegevens worden in een horoscooptekening gezet, zo ontstaat er bijvoorbeeld een geboortehoroscoop. Aan de hand van een geboortehoroscoop kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar je persoonlijke talenten en kundigheid, je sterke en zwakke punten, angsten en emoties. Met een geboortehoroscoop en andere astrologische berekeningen worden zakelijke transacties en deals door veel bedrijven op deze manier bekeken en ook andere relaties kunnen door een astrologische tekening bekeken worden. Men kijkt dan waar op gelet dient te worden en of bijvoorbeeld het tijdsstip geschikt is om een goede deal te maken.

Spirituele Lessen:
Met astrologie kun je bijvoorbeeld ook duidelijk zien waar je spirituele lessen en invloeden zich bevinden. Daarnaast kun je met een Solar berekening de tendensen en verwachtingen laten berekenen die jouw komende periode staan te wachten.

Meer weten over astrologie?

Klik hier voor Astrologielessen in Vlogs
Klik hier voor meer uitgebreide uitleg over astrologie

 

*copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online
(tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)