Astrologie

Astrologie:  is al een eeuwenoude en wereldwijde manier van kijken naar de positie van planeten en sterren op een bepaald tijdstip. Dit wordt ook gebruikt om jouw sterrenbeeld te beschrijven. Ervan uitgaande dat alles in het universum samenhangt en verbinding met elkaar maakt. Het leven en alle gebeurtenissen op moeder aarde worden beïnvloed door bewegingen in het heelal.

Alles heeft zijn eigen energievorm en reageert op elkaar. Planeten en sterren hebben een eigen energievorm en een eigen uitwerking op het universum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de invloed van Maan op de getijden eb en vloed. Deze gegevens worden in een horoscooptekening gezet, zo ontstaat er bijvoorbeeld een geboortehoroscoop.

 

Aan de hand van een geboortehoroscoop kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar je persoonlijke talenten en kundigheid, je sterke en zwakke punten, angsten en emoties. Zakelijke transacties en deals worden door veel bedrijven op deze manier bekeken en ook andere relaties kunnen door een astrologische tekening bekeken worden. Men kijkt dan waar op gelet dient te worden en of bijvoorbeeld het tijdsstip geschikt is om een goede deal te maken. Ook kun je zien waar je spirituele lessen en invloeden zich bevinden.

 

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)

Meer weten over astrologie? Zie hier het overzicht van onze consulenten.

– Synonyms: Waarzegkunst, Sterrenkunde, Waarzeggerij uit de stand van de sterren, Sterrenbeschrijving, Sterrenwichelaarij