Amethyst/Amethist

 

Amethyst/Amethist: is een lila tot donkerpaarse, doorzichtige edelsteen met een glasachtige glans. De Amethyst/Amethist steen behoort tot de kwarts familie en werkt beschermend en zuiverend. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt en helpt hierdoor slechte gewoontes(verslavingen)achter je te laten. Helpt voor meer inzicht in gevoelszaken, bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s, verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethyst/Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kunnen reinigen en beschermen.

Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen. Amethyst heeft een positieve uitwerking op de hersenen, het zenuwstelsel, hoofdpijn, migraine en slaapproblemen door piekeren of nachtmerries. Sterrenbeelden die bij deze steen horen zijn Vissen en Waterman. Amethyst heeft een goede uitwerking op het 6e (voorhoofd) en 7e (kruin) chakra en kan zo spirituele ontwikkeling (verder) in gang zetten. Amethyst/Amethist heeft een beschermende werking tegen negatieve energien/ladingen.

Meer weten over edelstenen of de amethist? vraag een van de medewerkers van Puur medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis is van edelstenen.

 

 

 

 

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)

 

 

 

 

– Synonyms: Amethyst/Amethist,Edelsteen, mineraal, Delfstof, Geboortesteen, Gesteente of mineraal, Gesteente, Gesteenten en mineralen, Halfedelsteen, Kwartsgesteente, Kwarts, Lila edelsteen, Mineraal, Steensoort, Siersteen, Soort edelsteen, Soort kwarts, Talisman tegen dronkenschap, Violetkleurig kwarts