Afschermen – Beschermen:

Afschermen – Beschermen: Je beschermen tegen teveel aan energie/informatie van andere mensen, plaatsen, dieren die je opneemt doordat je ‘teveel openstaat’. Je kunt je door middel van visualisatie (voorstellingsoefening) afschermen door een beschermende bol van licht om je heen te maken (ook aan je achterkant, onder je voeten en boven je hoofd) waar alleen goede energie door naar binnen kan. Alles wat te veel voor je is of wat je niet nodig hebt, blijft buiten de lichtbol. Hierdoor kunnen emoties, negatieve energieën van anderen jou niet meer uitputten of raken. Onthoud dat je voordat je de deur uitgaat en in contact komt met andere mensen je eerst de lichtbol om je heen plaatst. Of maak er een ritueel van bij het opstaan elke ochtend, net als bijvoorbeeld tandenpoetsen. Voor de ervaren mensen; zorg er voor dat je aura dicht is en controleer deze regelmatig.

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst is eigendom van Puur Medium®) en mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)

Meer weten over afschermen of visuliseren? Misschien heb je even wat hulp nodig om je te leren afschermen… Bel met een van onze Puur Medium Consulenten van ©Mireille Online!
– Synonyms: Aura, bescherming, afsluiten, afschermen