Aartsengel Gabriël

 Aartsengel Gabriël: is één van de aartsengelen die zeer liefdevolle, machtige onsterfelijke geestelijke wezens zijn van puur bewustzijn. Tijd en ruimte hindert engelen niet. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan.Opperboodschappers worden zij ook wel genoemd. Zij komen in verschillende religies voor. De meest bekende naast Gabriël zijn Michael, Rafael en Uriël.

Betekenis naam aartsengel Gabriël

Gabriël is een Hebreeuwse naam met de betekenis ‘(sterke) man van God. Hij kondigde de geboorte van Johannes de Doper en die van Jezus aan.

Elke aartsengel heeft zijn eigen taak:

Engelen –  Zeer liefdevolle, onsterfelijke geestelijke wezens van puur bewustzijn. Tijd en ruimte hindert engelen niet. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan. Zij komen in verschillende religies voor. Er zijn ook Aartsengelen. De meest bekende zijn Gabriel, Michael, Rafael en Uriël. Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel, engel, angel (astro angels) we te maken hebben. Ook heeft men een ‘beschermengeltje op zijn/haar schouder”. Dit wordt gezegd als iemand ontsnapt aan bijvoorbeeld een auto-ongeluk. Zie ook Aartsengelen en Beschermengelen.
 Synonyms: Engelen, angels, aartsengelen, beschermengelen

Engelenkaarten

Orakelkaarten over engelen. Het zijn kaarten die met de energie van de Engelen werken. Je kunt zo in contact komen met de engelen en gidsen. Engelen kunnen je helpen met keuzes te maken in je dagelijkse leven op elk denkbaar gebied. Er zijn diverse Engelenkaarten verkrijgbaar in spirituele winkels of webshops.

https://mireilleweetmeer.nl/product/engelen-antwoorden/

Synonyms: orakelkaarten, engelenkaarten, keuzes maken

Engelentherapie

 Engelentherapie is een onconfessionele, spirituele helingmethode die het werken met beschermengelen en aartsengelen inhoudt. Op deze manier wordt ieder aspect van het leven geheeld en in harmonie gebracht. Engelentherapie helpt je ook om de goddelijke leiding van  de engelen duidelijker te ontvangen. Wanneer we ons openstellen voor de engelen, worden we vrediger en rustiger.

Synonyms: therapie, rust, vrede

 

Synonyms: Engelen, Michael, Rafael, opperboodschappers, Uriël