Tweelingzielen

Tweelingzielen: Bij Puur Medium hebben wij een tal van gespecialiseerde lichtwerkers die hun krachten bundelen om jou zo Puur mogelijk te woord te staan. Onze lichtwerkers zijn ook gespecialiseerd in: tweelingziel relaties, zielsconnecties, zielsliefdes, karmische relaties, zielsverbintenissen, soulmates, zielengroepen, tantra & tweelingzielen.

Tweelingzielen

Tweelingziel relaties

Wat zijn tweelingzielen? Tweelingzielen worden ook wel Yin en Yang genoemd. Ze komen voort uit één ziel en zijn elkanders tegenpolen. De ziel waaruit tweelingzielen samen voortkomen is miljoenen jaren geleden van een androgyne vorm opgesplitst in twee delen. Wanneer je je tweelingziel ontmoet, ervaar je bijzondere en diep gewortelde emoties. Tweelingzielen hebben een onverwoestbare, sterke band met elkaar en vullen elkaar dan ook perfect aan.

 

Meer weten over jouw persoonlijke karmische verbinding: Wil jij informatie ontvangen van één van onze consulenten over jouw tweelingziel? Bel nu met extra credits en krijg antwoord en inzichten op je vragen.

 

De tweelingziel ontmoeting: wat gebeurt er dan? Een tweelingziel ontmoeting kan veel emoties losmaken. Herinneringen en (pijnlijke)ervaringen uit vorige levens die gekoppeld zijn aan eerdere relaties met je tweelingziel komen naar boven, waardoor je in een transformatieproces terechtkomt. Dit transformatieproces wordt ook wel Kundalini energie genoemd.

Wat is Kundalini: Kundalini is een levensenergie die zich in twee werkelijkheden verdeeld, namelijk Shiva (het bewustzijn in totale rust) en Shakti (energie in beweging). Het energiesysteem reinigt zich en vormt een hoger bewustzijnsniveau. Deze transformatie omvat het omarmen van al je schaduwkanten.

 

Ontmoeting: De ontmoeting met je tweelingziel brengt deze energie op gang, waardoor onverwerkte stukken pijn uit een ver verleden geheeld kunnen worden. Je stapt in een ontwikkelingsproces om zelfliefde verder te ontwikkelen en energetisch in balans te komen.

Tweelingzielen

Hoe kan ik mijn tweelingziel herkennen?

Het herkennen van je tweelingziel is een ingewikkeld te beschrijven gebeurtenis. Het gaat namelijk zo diep dat we daar moeilijk woorden voor weten te vinden. Het is een hereniging waarbij jouw volledige lichaams- en zielenenergie gespiegeld wordt tot in haar diepste kern.

De Bron: De bron van jouw bestaan komt naar voren en dat kan de herkenning met je tweelingziel beangstigend maken. Een tweelingziel spiegelt jou in jouw totaliteit. Hierdoor kan veel angst ontstaan, juist om elkaar weer te verliezen. Ook andere emoties of negatieve ervaringen met eerdere relaties of in vorige levens kunnen de weg van hereniging met je tweelingziel blokkeren.

Tweelingziel kenmerken: Er zijn bepaalde tweelingziel kenmerken die kunnen bevestigen dat je jouw tweelingziel hebt ontmoet. Deze signalen zijn echter geen houvast, maar een richting naar je onderbewuste weten.

Bijzondere bandBij een tweelingziel ontmoeting voel je je direct op je gemak bij diegene. Jullie ontwikkelen direct een sterke band. Je hoort weleens ‘alsof ik hem/haar al jaren ken’. Je voelt een bepaald weten dat je je tweelingziel hebt ontmoet en dat jullie bij elkaar horen.

Heftige emotiesJe ervaart sterke emotionele band en zowel positieve als negatieve emoties kunnen naar voren komen.

Onvoorwaardelijke liefdeje voelt onvoorwaardelijke liefde voor de ander die steeds sterker wordt.

TekensHet zien van dubbele getallen, het tegenkomen van zijn of haar naam, liedjes met speciale boodschappen of je komt hem of haar tegen op onverwachte momenten zijn tekens van ‘het universum’ die aangeven dat hij of zij je tweelingziel is. Jouw Hogere Zelf communiceert met jou via deze tekens om aan te geven dat zij je begeleiden in dit proces van transformatie.

Fysieke klachten: Je kunt fysiek veranderingen ervaren vanwege de energie die door jullie beiden stroomt. Er vindt een fysieke samensmelting plaats. Kenmerken die voor kunnen komen zijn hartkloppingen, slecht slapen, moe voelen of juist zeer energiek en veel dromen. Ook wordt je intuïtie vaak sterker.

Tweelingziel fases: Wanneer je je tweelingziel hebt ontmoet zijn er verschillende fases waar je doorheen gaat voordat je je volledig kunt overgeven en samensmelt met je tweelingziel.

(h)Erkenning: In de eerste fases herken je de ander op zielsniveau en gaat het herkenningsproces wat hierboven staat beschreven van start. Synchroniciteit is hierbij een opvallende gebeurtenis. Denk hierbij aan de verschillende tekens die je toegereikt krijgt. Een versnelling in het spirituele ontwikkelingsproces

Testen: In deze tweede fase komt het ‘ego’ om de hoek kijken. Innerlijke conflicten en oude patronen komen naar de voorgrond. Tweelingzielen kunnen denken in plaatjes waarbij gedachten het denken op gang zet, waardoor zij verwachtingen creëren die het ego stimuleren.

Crisis: In tweelingziel fase 3 kan angst een boventoon gaan spelen. Het besef dat oude, vastzittende patronen losgelaten moeten worden kunnen leiden tot koppigheid en angst. Echter, ondanks deze angst komen beide tweelingen nader tot elkaar om te binden. Energie op hoger bewustzijnsniveau ontwikkeld zich hierdoor.

De wegloper (tweelingziel runner): Het menselijk ego van één van de tweelingzielen loopt hand in hand met het pijn lichaam. Hij of zij raakt emotioneel overspoeld met oude, diepe pijnen. Deze emoties kunnen voelen als afwijzing, verlatenheid en eenzaamheid. Dit kan resulteren in een fysieke terugtrekking van hem of haar. Je tweelingziel runner loslaten is een vaak pijnlijk proces, maar voor beide zielen ontzettend leerzaam.

OvergaveWanneer beiden tweelingzielen verlichting hebben bereikt, kunnen zij tot fysieke harmonie komen. In deze fase worden beide zielen geholpen met het loslaten van het ego. De tweelingziel runner krijgt ruimte om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen levenspad terwijl de tweeling die zich overgeeft liefde in zijn of haar hart openhoudt voor de runner. Dit kan ervoor zorgen dat hij of zij een verlicht persoon aan het worden is en onvoorwaardelijke liefde creëert voor een creatieve manier van uiting, zoals muziek, schrijven en leren.

Verlichting: Het menselijk ego sterft langzaam en de energie van het hogere bewustzijn neem het pijn lichaam Dit resulteert in volledige spirituele ontwaking. Deze verlichtingsfase is het volledig verbinden met de goddelijke liefde in plaats van romantische liefde.

 

Harmonie: In de laatste tweelingziel fase zijn beide zielen wakker geworden, ontwaakt. In deze fase komen de tweelingen fysiek weer samen en onvoorwaardelijke tweelingziel liefde tussen beiden zorgt voor een krachtige invloed op anderen in het openen van hun hart. Tweelingziel hereniging kan ervoor zorgen dat de gezamenlijke tweelingzielen taak wordt gerealiseerd.

Tweelingzielen

Bellen met Puur Medium:

Heb jij jouw tweelingziel ontmoet of bevind jij je in één van bovengenoemde fases? Bij PuurMedium geven wij antwoord op al je vragen. Wij helpen je bij het proces met of zonder je tweelingziel. Weet je niet zeker of je je tweelingziel ontmoet hebt? Ook dat kan leiden tot verwarring en vragen. Bel met één van onze consulenten voor meer informatie.