Toekomst voorspellen medium paragnost

 

Toekomst voorspellen lijkt eenvoudig. Maar dat is het natuurlijk niet. Toekomst voorspellen is mogelijk. De toekomst kan worden voorspelt door een paragnost, medium, helderziende, helderwetend persoon of een tarotist of andere kaartlegger.

Toekomst voorspellen medium paragnost

Op het moment dat jij een toekomstvoorspelling laat doen, vul deze dan niet in met wensgedachte. Er worden zaken in de toekomst waargenomen d.m.v. helderzien, helderweten, een kaartlegging met De Lenormandkaarten of bijvoorbeeld tarot. Ook zijn er tarotisten die gebruik maken van De Tarot van Herstelde orde.
Er kan gekeken worden naar hoe een proces verloopt, naar het waarom en wat jij zelf kunt doen. Buiten dat er van alles vaststaat in het leven, bepaal jij zelf je keuzes Je kunt dus de toekomst laten voorspellen maar ook je eigen toekomst deels veranderen ofwel herscheppen door de keuzes die jij maakt.

Een paragnost, medium of ander soort toekomstvoorspeller kan vooruit kijken maar als bijvoorbeeld iemand ziet dat er nieuwe mogelijkheden zijn voor relatieherstel en jij kiest ervoor het volledig af te breken, dan bepaal je daarin zelf je toekomst. Als er gezien wordt, dat er contact opgenomen gaat worden, kun je er voor kiezen het contact niet aan te gaan uit bijvoorbeeld bescherming of het niet meer willen. Dan verkies jij je toekomst. Alleen lag het wel vast dat dit ging gebeuren.

[consulenten]

Soms ziet een medium of paragnost bij het voorspellen van je toekomst bijvoorbeeld dat je berichten gaat krijgen betreft het thema waar je de toekomstvoorspeller voor raadpleegt. Je hoopt op een mooi bericht, er zit een wens is. Toch kan het zijn dat je teleurgesteld zult zijn. Het bericht kwam zoals voorspeld, het was ook positief. Echter het was/is positief voor jouw persoonlijke proces, maar het voldoet niet aan je  wensen. Dus ga altijd verstandig om met voorspellingen en schep je eigen toekomst. Maak je eigen keuzes, we hebben een vrije wil gekregen.