Spirituele doelstelling Puur Medium

Spirituele doelstelling Puur Medium:
De Spirituele doelstelling van Mireille & Collega’s in onze spirituele functie vanuit Puur Medium is een ieder die ons benadert helpen. Dit vanuit puurheid in de puurheid van de ander, de puurheid die jij bent in jouw natuurlijke en pure zijn.

Hulplijn en thema’s:
Of het nu om een relatie vraag gaat, je het niet meer weet. Misschien loop je vast in de liefde. Of heb je  een pijnpunt/een ervaring waar je je vinger niet op kunt leggen. Wellicht loop je met vragen hebt over je (nieuwetijds-)kind(eren) of je eigen spiritualiteit?
Maar ook voor bijvoorbeeld issues op de werkvloer, een karakter analyse voor je bedrijf in een o.a. sollicitatieprocedure kun je ons benaderen. Ook voor vragen over tweelingzielen, zielsverwanten en andere connecties. Voel je vooral welkom en veilig!

Een Puur & Oprecht consult:
Jij bent Puur en jij verdient een oprecht, eerlijk en puur consult! Zodat je daadwerkelijk gediend wordt door hetgene dat we jou mogen aanreiken. We gaan graag samen met jou op zoek, naar jouw talenten, jouw puurheid, we willen je graag stimuleren, te gaan staan, te zijn in de puurheid die jij bent.

Wij veroordelen niet, maar kijken graag de diepte in. We gaan graag met je mee de diepte in, om te voelen, waar te nemen waar jouw knelpunten kunnen zitten die jij even niet meer ziet, niet meer weet.

Positiviteit:
Wij willen je in onze consulten graag voeden in positiviteit en je helpen je doelen te bereiken door te groeien in je authenticiteit. Negativiteit willen wij niet voeden en zullen je daar ook inzichten in geven. Van negatieve voeding kun jij niet groeien, daarin kunnen wij jou niet dienen, wel in het geven van antwoorden en spirituele inzichten. Die inzichten geven uitzicht op de weg die jij wilt bewandelen en de paden en zijpaden die jij wel of niet gaat verkiezen.

Wij zijn er voor jou:
Mireille & Collega’s zijn er voor jou. Voor jouw spirituele zijn, voor jouw doel op aarde, welk doel dat ook moge zijn. Weet dat er meer is wat betreft jouw zielsbestemming op aarde, vanaf de dag dat jij door De Poort ging om jouw spirituele ervaring als mens op te doen op deze aarde, zodat jouw ziel meer weet en zich zal vullen met ervaringen, emoties, wijsheden en meer.

Wij wensen jou een fijn en puur consult!

Warme Groeten,

Mireille & Collega’s

Let op, wij behandelen geen medische vragen daarvoor dien je naar een huisarts of specialist te gaan.