Paranormale hulplijn medium paragnost

 

Paranormale hulplijn medium paragnost bij Puur Medium®: Is een mogelijkheid om direct veilig vanuit huis een medium, paragnost of helderziende te raadplegen voor een telefonisch paranormaal consult. Onze paranormale hulplijn heeft mediums, paragnosten, astrologen tarotisten en spiritueel coaches in het team die je graag te woord staan en antwoord geven op al jouw levensvragen op de paranormale hulplijn.

Dit telefonische paranormale hulplijn medium paragnost – concept is ideaal omdat jij de deur er niet voor uit hoeft en wij van Puur Medium® alle mediums en paragnosten al voor jouw hebben geselecteerd.

Betrouwbaarheid: Inmiddels hebben wij op onze paranormale hulplijn voor een medium en paragnost een grote kring terugkerende bezoekers opgebouwd, die ons benaderen om inzicht te krijgen via onze paranormale hulplijn Puur Medium®. Via mond tot mond reclame weten veel mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent.

Goedkoper bellen: Ook maken veel mensen gebruik van ons creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Je kunt als het medium of paragnost niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service. Dit kost € 0.50 ct. Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw deze dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze  hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.

Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele hulplijn:

1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®
Paranormale hulplijn

[consulenten]