Helderziende mediums

Helderziende mediums

Helderziende mediums en Helderziende paragnosten vind je bij Puurmedium®. Een helderziend medium is iemand die door dingen heen kan kijken. Een medium, paragnost is ook helderziend. Daarom ook de uitspraak helderziend medium, of helderziende mediums of paragnost. Een helderziend persoon ziet energie, ziet beelden en maakt meestal gebruik van meer heldere specialismen zoals helderhoren en helderweten. Helderzien is zoals het woord al eigen verteld iemand die puur en helder ziet.

 

Wat is Helderzien?
Iemand die door illusies heen kan zien. Ook kan iemand die helderziend is dingen zien, die gaan gebeuren. De combinatie van helderzien en medium maakt iemand tot een helderziend medium. Of de combinatie helderziendziend en paragnost paragnost maakt iemand tot een helderziend paragnost. Bij Puur Medium® kun je Helderzienden, helderziende mediums, kaartleggers en paragnosten raadplegen. Alle consulenten van Het Puur Medium® platform zijn helderziend.

 

Waarom  helderziende mediums bellen of raadplegen?
Je kunt bij PuurMedium® helderziende mediums raadplegen voor alles dat jou bezighoudt. Een helderziend medium of helderziend paragnost of kaartlegger maakt gebruik van zijn of haar gaven in combinatie met helderzien, helderweten en heldervoelen. Hierdoor is het fijn als je een betrouwbare helderziend medium kunt spreken om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke situatie en om antwoord te krijgen op al jouw vragen.

 

Antwoordenen inzichten van een helderziend medium:
Een  helderziend medium zal antwoorden en  inzichten in jouw persoonlijke  situatie. Een helderziend medium consult bij onze helderziende mediums geeft je rust en inzicht, overzicht en uitzicht. Meestal brengt dit ook nieuwe inspiratie met zich mee en vaak ook opluchting. Omdat zaken vaak anders zijn als een helderziende zonder de persoonlijke emotie van jou je anders naar de situatie laat kijken.

 

TIP: Schrijf voor je een consult start met één van onze  helderzienden eerst al je vragen op.  Zodat je zeker weet dat je tijdens een helderziend paranormaal en spiritueel consult niets zult vergeten. Vaak is het zo dat alle vragen al worden beantwoord in een open reading voordat je deze hebt gesteld,. Maar het is ook een prettig idee,mochten deze niet aan bod zijn geweest, je deze niet vergeet te stellen. Je kunt onze helderzienden, mediums en paragnosten telefonisch raadplegen via ons 0909-9383 nummer of via ons creditsysteem. Bellen met credits is meestal voordeliger. Met 10 minuten kun je al een heleboel te weten komen bij onze helderzienden, paragnosten, kaartleggers, astrologen en mediums.

 

[consulenten]

 

Een helderziend medium kan door het helder waarnemen vaak de andere kant van een situatie belichten of jou net even anders naar iets laten kijken waardoor jij bijvoorbeeld weer nieuwe mogelijkheden zult ontdekken. Veel dingen zijn niet zo ingewikkeld als ze op het eerste gezicht lijken en daar zijn helderzienden, mediums en helderziende paragnosten een prachtig hulpmiddel voor om met jou mee te kijken voor inzicht en uitzicht.

Helderziende Mediums bij PuurMedium®: Onze helderzienden, mediums, helderziende paragnosten en kaartleggers zijn zorgvuldig gescreend door PuurMedium®. Zodat jij op een betrouwbaar, puur en oprecht consult kunt rekenen. Meestal hebben onze helderzienden, mediums en paragnosten  jarenlange praktijkervaring en hebben zijn verschillende opleidingen en trainingen achter de rug om bij Nederlands beste TOP helderziende mediums te horen.

 

Hoe werkt een helderzienmedium?
Een helderziend medium, helderziend paragnost of kaartlegger maakt altijd gebruik van het gereedschap helderzien. Vaak is het zo dat dit gebruikt wordt in combinatie met bijvoorbeeld een kaartlegging. De kaartlegging is dan een extra ondersteuning en met helderzien en helderweten. De helderziende mediums  krijgen hiermee een breder en completer beeld. Op het moment dat bijvoorbeeld een kaartlegger of kaartlegster de kaarten legt, zien ze in één oogopslag en door het duiden van de kaarten in combinaties wat er speelt en waar iets naar toe gaat. Echter is het wel zo dat een helderziende direct bij het leggen van kaarten ook via helderzien zaken doorkrijgt in combinatie met de kaarten.  Zo is dat ook met een helderziend medium of paragnost. Men kan geen medium, paragnost zijn zonder ook helderziend te zijn.