Medium – Paranost – Helderhoren – Online

Medium – Paranost- Helderhoren -Online: Een persoon dat kan helderhoren is iemand die kan letterlijk helder kan horen, dus de trilling van de klank in een stem oppakt. De energie die in de trilling van een stem zit. En kan bijvoorbeeld ook letterlijk antwoorden ‘horen’ door contact met het hogere. Deze persoon hoort dan de antwoorden die horen die bij de vraag. Meestal gebeurd beide tegelijk. Dus iemand die helderhorend is vangt de door de trilling in de klant/stem energie op en hoort helder wat er speelt, of iemand waarheid zegt bijvoorbeeld, maar ook welke emoties er spelen. iemand met helderhoren als kwaliteit kan dus door jouw stem heen luisteren. De klank in je stem, de sfeer achter je woorden, de vibraties. Die horen ook allemaal bij helderhoren.  Maar natuurlijk ook de woorden van mensen aan de andere kant kunnen gehoord worden door iemand die helderhoren als talent heeft.

 

 

Helderhoren is erg belangrijk in alle communicatie. Alle mediums zullen kunnen helderhoren, aangezien de telefoon voor de mediums de manier is om contact te maken met jou. Helderhoren schept direct de band die nodig is om de verbinding nog sterker te maken. Via de lijn van verbinding komen de antwoorden op de vragen die gesteld worden vanzelf. Je krijgt hierdoor ook nieuwe inzichten. Zonder helderhoren is de verbinding eigenlijk niet te leggen.

Iedereen kan helderhorend trainen en ontwikkelen.

Bel voor een direct telefonisch helderhorend consult bij Puur Medium, om te zien wie helderhoren als belangrijkste kwaliteit heeft. En schroom niet om de telefoon te pakken en deze helderhorendheid uit te testen!

[consulenten]

 

Medium – Paranost- Helderhoren -Online : Welkom op onze Spirituele hulplijn ®Puur Medium!
De spirituele hulplijn ®Puur Medium is een iniatief van Medium Mireille van Rijn.
U kunt bij Puur Medium terecht voor al uw levensvragen, antwoorden en inzichten, op paranormaal en spiritueel vlak.

Puur Medium, Puur Kwaliteit!

Geniet van jouw Pure Consult voor jouw Pure zijn door een van onze Pure Mediums bij een van de spiritueel specialisten en Pure Mediums van Puur Medium! Puur Medium, Puur Kwaliteit!