Betrouwbaar en Puur Medium

Puur Medium is een platform met Mediums en paragnosten en is zeer betrouwbaar platform. Het is betrouwbaar omdat wij van Puur Medium serieus, grondig en meervoudig onze coaches screenen voor zij hun diensten mogen aanbieden via Puur Medium. Bij twijfel gaan wij niet met iemand in zee. Ook is er een mysterie beller die steekproeven neemt als serieuze klant/beller en tussentijds de kwaliteit in de gaten houdt.  Puur Medium is een betrouwbaar medium.

Mireille is de oprichter van Puur Medium en heeft sinds 2007 ervaring in het runnen van een medium platform en weet waar een betrouwbaar medium of Paragnost aan moet voldoen. in 2007 startte zei als paragnost en medium en startte in 2009 haar platform ‘ De Spirituele Poort’ van Mireille Weet Meer. Deze was zo succesvol en positief bekend dat er een bedrijf uit Hilversum dit platform heeft overgenomen en Mireille een half jaar op het mediapark mee heeft gedraaid als produktmanager voor zij haar nieuw platform ‘Puur medium’ opzette.

Screening: Bij aanname nieuwe consulenten dient er eerst een uitgebreid inschrijfformulier ingevuld te worden. Met een screenteam bestaande uit een aantal consulenten van dit betrouwbaar en puur medium platform die zorgvuldig meekijken en er wordt gezamenlijk besloten wel of niet in gesprek te gaan met een kandidaat. Mireille laat zich adviseren door ervaren Mediums, paragnosten en tarotisten en zo komt er een gezamenlijk ja of nee. Gaat Puur Medium daadwerkelijk in gesprek met een kandidaat wordt er een proefconsult afgenomen door een Medium of paragnost van het platform Puur Medium.

Ook wordt er bij Puur Medium gebruik gemaakt van echte foto’s en echte namen. Is het door omstandigheden, ander werk consulent (of geloofsovertuiging familie consulent) bijvoorbeeld niet gewenst met echte foto in beeld te komen, dan wordt er toch gebruik gemaakt van echte naam en maken wij gebruik van een mooi en gepaste afbeelding/plaatje. Wij gebruiken geen modellenfoto’s. (Let op, dit gebeurd dus echt. Dat er bellijnen vol staan met modellenfoto’s)
Wij willen dat je ziet met wie je belt. Het gevoel moet betrouwbaar en Puur zijn!

[consulenten]

Betrouwbaar en Puur Medium:

Vervolg:
Is er een ja, dan gaat Puur Medium opnieuw in gesprek met de aankomende consulent en wordt er een nieuw consult afgenomen. Tijdens dit consult wordt er niet alleen op de kwaliteit van gaves gelet, maar ook op de levenservaring, en de emotionele intelligentie. Hoe bewust, stabiel  en beschaafd is de persoon?  Heeft de aankomende consulent voldoende ervaring?  Beseft de persoon dat het gene dat hij/zij verteld impact heeft op de vraagsteller.

Ook worden er tussentijds door mystery-klanten telefonische consulten afgenomen bij Puur Medium consulenten om de kwaliteit te bewaken. Er vinden dus steekproeven plaats om er zeker van te zijn dat jij als beller een goed consult ontvangt.

Er wordt getekend voor geheimhouding en er is team overleg, er wordt werk gerelateerde informatie gedeeld. Er wordt door het hele team overlegd in zake acties en nieuwe ideeën besproken, er worden door verschillende consulenten columns en artikelen aangeleverd. We vragen elkaar feedback en er worden workshops aangeboden voor verdere ontwikkeling van persoonlijke spirituele kwaliteit.

Eventuele klachten en feedback van onze bezoekers en bellers worden uiterst serieus genomen en onderzocht. Zie ook: onze Helpdesk en contact met Puur Medium.