Medium: een medium is een woord voor een overdrager van iets of bepaalde zaken. Dit kan heel uiteenlopend zijn, maar geeft goed weer wat de betekenis is.

Een spiritueel medium is iemand die als doorgeefluik werkt voor paranormale zaken en overledenen, zodat er communicatie kan plaatsvinden.

Het medium beschikt over zogenaamde mediamieke vaardigheden, zoals helder zien, helder voelen, helder weten, helder ruiken, helder horen enz. Bij de parapsychologie wordt ook gesproken over paragnosten als zijnde mediums. De betekenis van de term ‘medium’ is dus niet eenduidig. Vandaar dat sommige helderzienden zich ‘paragnost’ noemen en anderen ‘medium’. Ook combinaties komen voor, zoals ‘paranormaal medium’, ‘helderziend medium’ en ‘paragnostisch medium’.

De bekendste komen vaak op tv of in de landelijke bladen zoals Jomanda, Char, Derek Ogilvie en de deelnemers van het programma ‘het Zesde Zintuig’.

Medium is een prachtig talent wat ieder mens van nature in zwakke of sterke mate heeft en wat de meeste mensen tijdens hun jeugd al dan niet bewust onderdrukken.

 

Meer weten over dit onderwerp? Lees hier meer over medium of  vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en weet Meer! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)