Gabriel aardsengel

 

Gabriel aardsengel: één van de aartsengelen. Bijzondere engelen die zeer liefdevolle, machtige onsterfelijke geestelijke wezens van puur bewustzijn. Ze worden niet worden gehinderd door tijd en ruimte. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan.. Opperboodschappers worden zij ook wel genoemd. Zij komen in verschillende religies voor. De meest bekende naast Gabriel zijn Michael, Rafael en Uriël.


Synonyms: engelen, Michael, Rafael, opperboodschappers, Uriel

Engelen –  Zeer liefdevolle, onsterfelijke geestelijke wezens van puur bewustzijn. Ze worden niet worden gehinderd door tijd en ruimte. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan. Zij komen in verschillende religies voor. Er zijn ook Aartsengelen. De meest bekende zijn Gabriel, Michael, Rafael en Uriël. Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel, engel, angel (astro angels) we te maken hebben. Ook heeft men een ‘beschermengeltje op zijn/haar schouder”. Dit wordt gezegd als iemand ontsnapt aan bijvoorbeeld een auto-ongeluk. Zie ook Aartsengelen en Beschermengelen.
 Synonyms: Engelen, angels, aartsengelen, beschermengelen

Engelenkaarten –

Orakelkaarten over engelen. Het zijn kaarten die met de energie van de Engelen werken. Je kunt zo in contact komen met de engelen en gidsen. Engelen kunnen je helpen met keuzes te maken in je dagelijkse leven op elk denkbaar gebied. Er zijn diverse Engelenkaarten verkrijgbaar in spirituele winkels of webshops.

Synonyms: orakelkaarten, engelenkaarten, keuzes maken

Engelentherapie –  Engelentherapie is een onconfessionele, spirituele helingmethode die het werken met beschermengelen en aartsengelen inhoudt. Op deze manier wordt ieder aspect van het leven geheeld en in harmonie gebracht. Engelentherapie helpt je ook om de goddelijke leiding van  de engelen duidelijker te ontvangen. Wanneer we ons openstellen voor de engelen, worden we vrediger en rustiger.
Synonyms: therapie, rust, vrede