Vooruitzichten  video kaartleggingen sterrenbeelden September 2020 + Winactie!

Sterrenbeeld video tarot readingen: Mireille heeft d.m.v. de tarotkaarten en de lenormandkaarten voor ieder sterrenbeeld bekeken wat er voor de maand september 2020 te wachten staat. Mireille geeft je antwoorden, inzichten, vooruitzichten en hoopt je hiermee te inspireren.

Kijk hier wat er op het gebied van liefde, financiën, werk, carrière, spirituele ontwikkeling, enzovoorts de verwachting is voor jou sterrenbeeld.
Ben jij een steenbok, een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Waterman of Vissen?

Hier vind je de algemene sterrenbeeld maandvooruitzichten voor de maand september  op video. Mireille legt regelmatig de kaarten voor alle sterrenbeelden om inzicht, vooruitzicht en inspiratie te geven voor iedereen die hier interesse in heeft. Veel plezier met deze maandvooruitzichten, en delen staat je uiteraard vrij.

Deze maand maak je kans op een proefabonnement van Bloom Magazine. Wat moet je doen? Zorg dat je je abonneert op het kanaal van Mireille Online en laat een reactie achter in een van de 12 sterrenbeeld video’s algemeen van september 2020.

De Maagd is jarig & De maagd is terug! Maak kans op een gesigneerd exemplaar van ‘De maagd is terug’ van Christine Pannebakker. Abonneer je op het kanaal van Mireille online en laat een reactie achter bij ‘De maagd

TIP: Kijk ook eens naar je maanteken of ascendantteken in de video’s.

Horoscoop, ascendant en maanteken  GRATIS laten berekenen: –> klik hier. 

Hier onder vind je  de vooruitzichten d.m.v. tarot en Lenormand van Mireille van Rijn

Ram

Stier

Tweelingen

Kreeft

Leeuw

Maagd

Weegschaal

Schorpioen

Boogschutter

Steenbok

Waterman

Vissen

Winactie: ‘De Maagd is Terug’

Uitleg video:
Ingesproken Jaar-reading, Kwartaal-reading of half jaar-reading: